Hyppää pääsisältöön
Tampereen yliopiston opiskelijan käsikirja

Opintosuoritusote ja opiskelutodistus

Opintosuoritusote

Mikäli opiskeluoikeutesi on tällä hetkellä voimassa, saat sähköisesti varmennetun opintosuoritusotteen Sisusta omista tiedoistasi. Omiin tietoihisi pääset Sisun etusivun päänavigaatiopalkkista. Omista tiedoista löytyvät opiskeluoikeudet, ilmoittautumiset, suoritukset sekä opiskelijan erilaiset hakemukset ja pyynnöt, ryhmät, maksetut maksut ja henkilötiedot. Opintosuoritusotteen saat valitsemalla kohdasta suoritukset toiminnon muodosta opintosuoritusote. Voit valita opintosuoritusotteen suomen- tai englanninkielisenä.

Opintosuoritusote avautuu pdf:nä. Kun dokumenttia muodostetaan, näytetään siitä sivun yläreunassa huomautus keltaisella pohjalla. Kun ote on muodostettu, muuttuu huomautus vihreäksi ja siinä lukee lataa pdf. Suoritusotteen voi ladata ja/tai avata selaimeen ja sitten tallentaa tai tulostaa.

Mikäli opiskeluoikeutesi ei ole voimassa tai Sisuun kirjautuminen ei onnistu, voit noutaa otteen opintotoimistosta tai tilata otteen sähköpostitse osoitteesta opintotoimisto.tau [at] tuni.fi. Ilmoitathan opintosuoritusotetta tilatessasi tarvitsetko otteen suomeksi vai englanniksi.

 

Opiskelutodistus

Opiskelutodistus on maksuton todistus opiskeluoikeudestasi Tampereen yliopistossa. Opiskelutodistuksesta käy ilmi opiskeluoikeutesi tyyppi, opiskeluoikeutesi voimassaoloaika ja lukuvuosi-ilmoittautumisesi tila (läsnä- tai poissaoleva). Myös opiskelutodistuksen saat Sisusta omista tiedoistasi, mikäli opiskeluoikeutesi on voimassa. Opiskelutodistuksen saat valitsemalla kohdasta opiskeluoikeudet toiminnon muodosta opiskelutodistus.

Opiskelutodistus avautuu pdf:nä. Kun dokumenttia muodostetaan, näytetään siitä sivun yläreunassa huomautus keltaisella pohjalla. Kun ote on muodostettu, muuttuu huomautus vihreäksi ja siinä lukee lataa pdf. Opiskelutodistuksen voi ladata ja/tai avata selaimeen ja sitten tallentaa tai tulostaa.

Myös opiskelutodistuksen voit noutaa opintotoimistosta tai tilata todistuksen sähköpostitse osoitteesta opintotoimisto.tau [at] tuni.fi.

 

Koski-palvelu 

Koski-palvelussa näet opintosuoritukset ja opiskeluoikeudet kootusti yhdessä palvelussa. Voit halutessasi jakaa suoritustietojasi Koski-palvelusta esimerkiksi koulutuksen järjestäjille, kunnille, Kelalle, TE-palveluille tai työnantajille. Korkeakoulusuoritukset ja opiskeluoikeudet ovat näkyvissä pääsääntöisesti vuodesta 1995 eteenpäin. Palvelun käyttö vaatii tunnistautumista pankkitunnuksilla, mobiilivarmenteella tai varmennekortilla.

 

 

 

Julkaistu: 21.2.2019
Päivitetty: 12.3.2024