Hyppää pääsisältöön

Mika Kylänen

lehtori
Liiketalous ja media
Tampereen ammattikorkeakoulu
Sähköpostiosoitemika.kylanen [at] tuni.fi
puhelinnumero+358504656477

Oma esittely

Mies voi lähteä Lapista, mutta Lappi ei miehestä. OIen syntyisin Rovaniemeltä ja olen asunut myös Kouvolassa ja Lahessa. Työhistoriaani kuuluu 2000-luvun alusta lähtien alue- ja elinkeinokehittämisen lisäksi tutkijan uraa ja opettajan työtehtäviä Lapin yliopistossa. Ammatillisen korkeakoulutuksen parissa olen työskennellyt yliopettajan tehtävissä 2010-2012 Rovaniemellä ja 2012-2021 Lahessa. 

Työtehtävät

Työskentelen opetus- ja asiantuntijatehtävissä Liiketalouden ja median yksikössä, erityisesti palveluliiketoiminnan restonomikoulutuksen parissa. Opetusta minulla on niin AMK- kuin YAMK-opiskelijoille. Koulutukseltani olen Hallintotieteiden lisensiaatti (HTL) ja ammatillinen opettaja (AmO). Olen myös väitöskirjatutkijana Hallintotieteen tohtoriohjelmassa Tampereen yliopistossa.

Osaamisalueiden kuvaus

Asiantuntija-alueeni ovat liiketoiminnan kehittämisessä ja palveluiden kehittämisessä, konseptoinnissa, ennakoinnissa ja yritysyhteistyön kehittämisessä. Erityisesti asiakkaan kokemus, arvon luominen ja elämystalous/jalostusarvon kasvattaminen ja uudet liiketoimintamallit sekä ketterän ja kokeilevan kehittämisen menetelmät ovat lähellä sydäntäni.