Hyppää pääsisältöön
Kurssikirjahylly kuvattu vihreän koristepuun takaa.

Kurssikirjat

Kurssikirjoilla tarkoitetaan kirjoja, jotka kuuluvat Tampereen yliopiston tai Tampereen ammattikorkeakoulun tutkinto-ohjelmien voimassaoleviin opetussuunnitelmiin. Hankimme kurssikirjaksi ensisijaisesti e-kirjan, mikäli sellainen on saatavissa organisaatiokäyttöön sopivilla käyttöehdoilla. Täydennämme e-kurssikirjatarjontaa painetuilla kirjoilla. Kaikkien kurssikirjojen tiedot löydät Andor-hakupalvelusta.

Lainaa tai lataa

E-kurssikirjat

E-kirjojen ominaisuudet ja käyttöehdot vaihtelevat kustantajittain, löydät kattavat ohjeet e-aineisto-oppaastamme.

Painetut kurssikirjat

Kurssikirjojen laina-aika on 14 vrk. Yölainakappaleet on palautettava seuraavana aukiolopäivänä klo 10 mennessä.

Kurssikirjat toimipisteittäin

Arvo

Arvon toimipisteestä löydät lääketieteen, biotieteiden sekä terveystieteiden kurssikirjat sekä erikoislääkäri- ja erikoishammaslääkärikoulutuksen kuulusteluvaatimuksiin kuuluvat painetut tenttikirjat.

Hervanta

Hervannan toimipisteestä löydät tekniikan eri alojen, arkkitehtuurin, luonnontieteiden, talouden ja johtamisen kurssikirjoja. Kurssikirjat löydät yleiskokoelmasta, lainattavien kurssikirjojen tunnuksena on selän yläreunassa keltainen teippi.

Linna

Linnan toimipisteestä löydät johtamisen, kasvatustieteiden, luonnontieteiden, viestinnän, kauppatieteiden ja yhteiskuntatieteiden kurssikirjat.

Kurssikirja- ja yölainakokoelmat sijaitsevat Linnan ensimmäisessä kerroksessa. 

TAMK

TAMKin toimipisteen kurssikirjat löydät lainakirjojen kanssa samoista hyllyistä. Ne on merkitty keltaisilla ja oransseilla tarroilla.

Opettaja, ota yhteyttä

Tutustu kurssikirjahankinnan periaatteisiin ja ilmoita meille opintojaksojesi uudet ja poistuvat kurssikirjatiedot. Autamme mielellämme kaikissa kurssikirja-asioissa osoitteessa hankinta.kirjasto@tuni.fi