Tampereen yliopiston kirjasto
Kurssikirjahylly kuvattu vihreän koristepuun takaa.

Kurssikirjat

Kurssikirjoilla tarkoitetaan kirjoja, jotka kuuluvat Tampereen yliopiston tai Tampereen ammattikorkeakoulun tutkinto-ohjelmien voimassaoleviin opetussuunnitelmiin. Hankimme kurssikirjaksi ensisijaisesti e-kirjan, mikäli sellainen on saatavissa organisaatiokäyttöön sopivilla käyttöehdoilla. Täydennämme e-kurssikirjatarjontaa painetuilla kirjoilla.

Kaikki kurssikirjat löydät Andor-hakupalvelusta.

Lainaa tai lataa

E-kurssikirjat

E-kirjojen ominaisuudet ja käyttöehdot vaihtelevat kustantajittain, löydät kattavat ohjeet e-aineisto-oppaastamme.

E-aineisto-opas

Painetut kurssikirjat

Kurssikirjojen laina-aika on 14 vrk. Yölainakappaleet on palautettava seuraavana aukiolopäivänä klo 10 mennessä.

Asioi kirjastossa

Kurssikirjat toimipisteittäin

Arvo

Arvon toimipisteestä löydät lääketieteen, biotieteiden sekä terveystieteiden kurssikirjat. Kurssikirjat ovat kirjastosalissa 0. kerroksessa.

Erikoislääkäri- ja erikoishammaslääkärikoulutuksen kuulusteluvaatimuksiin kuuluvat painetut tenttikirjat sijaitsevat yleiskokoelmassa kirjastosalissa.

Hervanta

Hervannan toimipisteestä löydät tekniikan eri alojen, arkkitehtuurin, luonnontieteiden, talouden ja johtamisen kurssikirjoja. Kurssikirjat löydät yleiskokoelmasta, lainattavien kurssikirjojen tunnuksena on selän yläreunassa keltainen teippi. 

Kurssikirjat ja niiden yölainakappaleet sijaitsevat kirjaston 0. kerroksessa.

Linna

Linnan toimipisteestä löydät johtamisen, kasvatustieteiden, luonnontieteiden, viestinnän, kauppatieteiden ja yhteiskuntatieteiden kurssikirjat.

Kurssikirja- ja yölainakokoelmat sijaitsivat Linnan ensimmäisestä kerroksesta. 

TAMK Pääkampus ja Mediapolis

TAMKin toimipisteiden kirjastojen kurssikirjat löydät lainakirjojen kanssa samoista hyllyistä. Ne on merkitty keltaisilla ja oransseilla tarroilla.