Hyppää pääsisältöön
Kuvituskuva, toimistotyöntekijä hassuttelee kolmipyörällä

Työelämän fuksiaiset

Tampereen korkeakouluyhteisö
Paikkakunta Tampere
Nokia Arena, Paidia
13.4.2023 14.00–16.30
PääsymaksuMaksuton tapahtuma
Kuvituskuva, toimistotyöntekijä hassuttelee kolmipyörällä
Hei sinä vastavalmistunut työnhakija sekä Tampereen yliopiston ja TAMK:in alumni!🎈 Oletko valmis hyppäämään hetkeksi pois työnhaun tai työelämän kolmipyörästä? Haluatko päästä tuulettamaan tuoreella tavalla ajatuksia vertaisten kanssa? Jos avointen hakemusten lähettely on alkanut maistua puulta tai jos perinteisten verkostoitumistapahtumien tunnelma puuduttaa, tervetuloa Työelämän fuksiaisiin❗

Tapahtuma rakentuu työelämäaiheisten rastien ympärille, joita kierretään vastavalmistuneista työnhakijoista ja alumneista koostuvissa ryhmissä opintojen aikaisten fuksiaisten tyyliin. Pantomiimin ja juomarastien sijaan ryhmät pääsevät muun muassa löytämään vahvuuspotentiaaliaan, laatimaan työkaluja jaksamisen ja (työ)hyvinvoinnin tueksi sekä syventymään tämän päivän työelämätaitoihin.

Paikalla on myös Tampereen kaupungin työllisyys- ja kasvupalvelujen sekä Tampereen yliopiston ja TAMK:in asiantuntijoita, joita pääsee jututtamaan niin työnhausta kuin alumnitoiminnasta. Fuksiaisten teemaa kunnioittaen luvassa on myös muuta hyvänmielen, tunnelmaa nostattavaa ohjelmaa.

🥂Tapahtumassa tarjoillaan ruokaisat eväät fuksiaisten tyyliin, ja virallisen osuuden jälkeen on mahdollisuus jäädä yhteisille afterworkeille!

Ilmoittautumislomake (aukeaa uudelle verkkosivustolle)

Järjestäjä

Nopeasti töihin -hanke ja Tampereen yliopiston sekä TAMKin alumnitoiminta

Lisätietoja

projektipäällikkö Mira Valkonen, mira.e.valkonen@tuni.fi