Hyppää pääsisältöön

Tieteen päivät

Tampereen korkeakouluyhteisö
Paikkakunta Tampere
Tampere-talo
28.1.2023 10.00–16.00
PääsymaksuMaksuton tapahtuma
Tieteen päivillä eri alojen tutkijoita ja asiantuntijoita puhuttavat ajankohtaiset aiheet. Keskustelua käydään mm. kansainvälisestä politiikasta ja turvallisuudesta, hyvinvointialueista ja tekoälystä, luovan idean alusta sekä näkyvästä ja näkymättömästä liikkeestä.

Lauantaina 28.1.2023 klo 10-16 Tieteen päivien ohjelmaa pääsee pitkästä aikaa seuraamaan Tampere-taloon, jossa luentojen lisäksi on paljon nähtävää ja koettavaa kaikenikäisille. Osa ohjelmasta myös striimataan. 

Mukana tapahtumassa Tampereen korkeakouluyhteisön ja Poliisiammattikorkeakoulun asiantuntijoiden ohella mm. TV:stä tuttu uutisankkuri ja kirjailija Matti Rönkä, Ulkoministeriön alivaltiosihteeri Kai Sauer, psykologi ja viulisti Helmi Kuusi sekä monia muita asiantuntijoita. Tampereen Tieteen päivien teemana on Alku. 

Perjantaina 20.1.2023 klo 9-15 nuorten päivän striimattu ohjelma on ensisijaisesti suunnattu 9. luokkalaisille ja toisen asteen opiskelijoille. Ohjelma sisältää myös klo 14-15 Tiedekahvilan: Tammikuun Tiedekahvila goes RoboLab.  

Tutustu Tieteen päivät Tampereella ohjelmaan 

Palautetta tapahtumasta voit käydä antamassa täällä

Järjestäjä

Tampereen yliopisto

Lisätietoja

kristiina.tattari@tuni.fi