Hyppää pääsisältöön

Tiedon valoa –tapahtuma digitalisoi Tampere-talon

Julkaistu 26.1.2020
Tampereen korkeakouluyhteisö
Tiedon valoa_ MikaLiikenteestä ja matkailusta muutoksen kourissa keskustelemassa Tampereen yliopiston innovaatiojohtaja Taru Pilvin (vas.) johdolla valokuvaaja ja journalisti Meeri Koutaniemi, johtaja Jorma Mäntynen, WSP Finland Oy sekä vanhempi neuvonantaja Oras Tynkkynen,
Jokavuotisessa tammikuun Tiedon valoa –yleisötapahtuma lauantaina 25.1. houkutteli paikalle Tampere-taloon ennätykselliset 4 400 osallistujaa. Tapahtuma avasi myös Tampere Smart City Week –kokonaisuuden. Tapahtumassa pääsi puheenvuorojen lisäksi tutustumaan erilaisiin digitaalisiin ilmiöihin, sovelluksiin ja tulevaisuuden palveluihin sekä niiden kehittäjiin ja tutkijoihin

Sorsapuistosalin elämyksellinen alue oli jaettu kolmeen teemaan, jotka esittelivät digitaalisuutta arjessa, kestävää ja ekologista kaupunkia sekä Tampereen korkeakouluyhteisön tutkimusta ja tiedettä. Tekoälyä käyttävät monet sovellukset ja laitteet herättivät kiinnostusta ja ihmiset jakoivat innokkaasti kokemuksiaan ja odotuksiaan digiarjesta. 

- Tänä vuonna teimme yhteistyötä Smart City Week –tapahtuman ja Tampere Chamber Music –festivaalin kanssa. Yhteisten tuotantojen ja markkinoinnin ansioista saimme monipuolisen tapahtuman ja yleisön, Tampereen yliopiston koordinaattori Kristiina Tattari kertoo. 

Tampereen korkeakouluyhteisön alumneja eli Tampere Alumneja oli tapahtumassa mukana paljon. Alumneille oli oma piste, jossa he pääsivät rekisteröitymään alumniverkostoon ja kertomaan ideansa uuden yhteisön alumnitoiminnasta. 

Smart City Week 25.1.-31.1.2020 

Olitko mukana? Annathan palautetta: palautekyselyyn