Hyppää pääsisältöön

Tapahtuma siirtyy: Yritysten riskienhallinta -koulutustilaisuus

Tampereen yliopisto
PaikkakuntaPohjoisranta 11A, 28120 Pori
Luokka 248, Porin yliopistokeskus
27.6.2023 6.00–9.00
Ilmoittautumisaika päättyy 21.6.2023,20.55
Kielisuomi
PääsymaksuMaksuton tapahtuma
Tapahtuma siirtyy alkusyksyyn. Uusi ajankohta ilmoitetaan pian. Tule Porin yliopistokeskukselle maksuttomaan koulutukseen kuulemaan ja keskustelemaan yritysten riskienhallinnasta ja siihen liittyvistä ajankohtaisista asioista! Aiheesta puhumassa ja keskustelemassa osallistujien kanssa yritysturvallisuuden ja riskienhallinnan asiantuntija, yrittäjä Martti Herman Pisto, Pisto Pro Oy.

Tilaisuuden ohjelma:

  • Riskienhallinnan perusteet ja menetelmät
  • Riskien analysointi, todennäköisyydet, seuraukset ja toimenpiteet; erityisteemana valmiussuunnittelu riskienhallinnan osana
  • Analyysien esittely, johtopäätökset ja palaute


Eversti (evp.), Master of Security ja yrittäjä Martti Herman Pisto on huomattavan kokenut yritysturvallisuuden ja riskienhallinnan asiantuntija. Hän on toiminut pitkään puolustushallinnossa erilaisissa turvallisuuden johtamiseen liittyvissä tehtävissä sekä yrityssektorilla erilaisissa turvallisuus- ja riskienhallinnan tehtävissä. Ennen yrittäjyyttä Pisto on toiminut muun muassa Outokumpu Oyj:n turvallisuus- ja riskienhallintajohtajana. 

Pisto on Natossa koulutettu eversti, ja hän on lupautunut kertomaan meille myös uutisia, mitä Natoon liittyminen merkitsee riskienhallinnan kannalta. 

Euroopan aluekehitysrahasto - Vipuvoimaa EU:lta.

Järjestäjä

Yritysturvallisuuden kehittämisohjelma -hanke

Kohderyhmä

Satakunnan alueella toimivien teollisuusyritysten henkilöstö