Hyppää pääsisältöön

Huhtikuun Tiedekahvila 20.4. klo 15: Viihdettä ja vertaistukea – Tubettajat mielen hyvinvoinnin vaikuttajina?

Tampereen yliopisto
PaikkakuntaNokia Arena, Paidia tai Zoomissa, Tampere
Paidia on Tampereen korkeakouluyhteisön yhteinen tutkimus- ja toimintatila Nokia Arenalla. Löydät Paidian kun tulet areenan pääsisäänkäynnistä vasemman puolen liukuportaita ylös. Zoom: https:https://tuni.zoom.us/j/68099643941
20.4.2023 15.00–15.45
Ilmoittautumisaika päättyy 20.4.2023,15.00
Tulevaisuus, monitieteisyys ja uudet ilmiöt ovat nyt saatavillasi linkkiä napsauttamalla! Tiedekahvila kutsuu sinut tutustumaan uusiin aloihin ja mahdollisuuksiin.

Kiinnostaako sinua nuorten mielenterveys? 

Huhtikuussa päästään jälleen kuulemaan mielenkiintoista sisältöä Tiedekahvilan merkeissä. Tällä kerralla aiheena on Viihdettä ja vertaistukea – Tubettajat mielen hyvinvoinnin vaikuttajina? Tiedekahvilassa pohditaan mm. sosiaalisen median käyttöä ja sitä, voivatko tubettajat tarjota vertaistukea mielen hyvinvointiin liittyvissä kysymyksissä. Puhujavieraana TUBEDU-hankkeesta tutkijatohtorit Tuula Nygård Tampereen yliopistosta ja Virve Pekurinen Turun yliopistosta. 

Tiedekahvilaan voit tulla mukaan liveyleisöksi Nokia Arenan Paidiaan tai katsella sitä Zoomin välityksellä! Aihe sopii erinomaisesti esimerkiksi terveystiedon, äidinkielen tai psykologian oppitunnille sekä kaikille, joita nuorten mielenterveys kiinnostaa. 

Tavataan Tiedekahvilassa torstaina 20.4. klo 15! 

Lisätiedot ja ilmoittautuminen nettisivuillamme. 

#tiedekahvila #terveystieto #äidinkieli #psykologia #sosiaalinenmedia

 

Järjestäjä

juniversity@tuni.fi

Kohderyhmä

Nuorten mielenterveydestä kiinnostuneet, toisen asteen oppilaitokset

Lisätietoja

juniversity@tuni.fi