Hyppää pääsisältöön

Eläinkoulutuswebinaari lauantaina 15.10.2022 klo 16.00–18.00

Tampereen yliopisto
Ajankohta15.10.2022 13.00–15.00
Ilmoittautumisaika päättyy 13.10.2022,20.55
Haluatko kuulla mielenkiintoisia esityksiä eläinten oppimiseen liittyen? Nyt se on mahdollista kotisohvalta käsin!

Maksuttomassa eläinkoulutuswebinaarissa esitellään ajankohtaisia eläinten oppimiseen ja kouluttamiseen liittyviä tutkimuksia sekä käyttäytymisanalyysiperusteisen eläinkouluttajakoulutuksen lopputöitä. 

Tarkoituksena eläinkoulutuswebinaarissa on lisätä käytännöllistä tietoa eettisesti kestävistä, työturvallisuuden huomioivista ja tieteellisesti perustelluista positiivisen vahvistamisen koulutusmenetelmistä.  

Eläinkoulutuswebinaarin puhujat osallistuivat Käyttäytymisanalyysiperusteinen eläinkouluttajien -koulutusohjelmaan laajentaakseen ammatillista osaamistaan sekä verkostoituakseen muiden tulevien asiantuntijoiden kanssa. Puhujat ovat Henna Hanhirova, Piia Karinen, Katja Nortunen-Illman, Sanna Nylund, Piritta Pärssinen ja Eeva Ylinen

Eläinkoulutuswebinaarin mielenkiintoiset aiheet käsittelevät mm.  

  • positiivisen vahvistamisen ilmiöitä 
  • valintojen vaikutusta aggressiiviseen käyttäytymiseen 
  • sekundaarivahvisteen merkitystä kouluttamisessa 
  • kissan totuttamista ihmiseen 
  • vasikoiden virikkeellistämistä. 

Webinaarissa on mukana koulutusohjelman kouluttajat Jari Parkkisenniemi, Anna Rimppi ja Jirka Vierimaa

Tilaisuus järjestetään verkossa. Saat osallistumislinkin Zoomissa toteutettavaan tapahtumaan edellisenä päivänä. Runsaasta kiinnostuksesta johtuen joudumme rajaamaan osallistujamäärää. Tilaisuuteen mahtuu mukaan 450 ensimmäistä ilmoittautunutta. 

Haluatko syventää osaamistasi eläinten oppimisesta? 

Käyttäytymisanalyysiperusteinen eläinkouluttajien koulutus antaa sinulle valmiuksia kehittää osaamistasi tieteellisiä menetelmiä hyödyntäen.  

Lue lisää Käyttäytymisanalyysiperusteinen eläinkouluttajien koulutuksesta  

Järjestäjä

Tree – Jatkuvan oppimisen palvelut ja Suomen käyttäytymisanalyysin seura

Kohderyhmä

Eläinlääkärit, eläintenhoitajat, eläinfysioterapeutit, eläinkoulutusalalla työskentelevät, eläintenkouluttajan ammattitutkinnon tai erikoisammattitutkinnon suorittaneet, eläintenkouluttaja at:n opettajat ja näyttötutkintoarvioijat, eläinten kanssa harrastavien yhdistysten aktiivit ja koulutusvastaavat, tiedonjanoisimmat eläinharrastajat ja eläinten kanssa kilpailevat, eläinavusteisen terapian ja toiminnan henkilöstö, terveydenhuoltohenkilökunta (syöpä- ja hypokoirat, kuulo- ja tukikoirat), partiointi- ja pelastushenkilökunta (etsijä- ja pelastuskoirat) sekä virkakoirien kouluttajat ja ohjaajat.