Hyppää pääsisältöön

Circus A.C.T -seminaari eli nuoriso- ja sosiaalinen sirkus lapsi- ja nuorisotyössä

Tampereen yliopisto
SijaintiÅkerlundinkatu 5, 33100 Tampere
Virta-rakennus, tila 114, (1 kerros).
Ajankohta22.11.2023 7.15–11.00
Ilmoittautumisaika päättyy 16.11.2023,22.00
Kielisuomi
PääsymaksuMaksuton tapahtuma
Nuoret harjoittelevat sirkustemppuja.
Nuoriso- ja sosiaalinen sirkus on käytäntö, joka hyödyntää sirkustaidetta, kuten jongleerausta, akrobatiaa ja tasapainoilua kasten ja nuorten, mutta myös syrjäytymisvaarassa olevien parissa. Sosiaalinen sirkus on oppijalähtöinen ja positiiviseen pedagogiikkaan perustuva toimintatapa, jonka tavoitteena on tukea lasten ja nuorten henkilökohtaista kehitystä ja lisätä itsetuntoa, sosiaalisia taitoja sekä innostusta liikuntaan sirkusopetuksen ja esiintymistilanteiden kautta.

Tule Circus A.C.T -seminaariin tutustumaan menetelmään ja käytännön materiaaleihin, joita sovelletaan sosiaali- ja nuorisotyössä. Sähköisesti saatavat materiaalit on luotu eurooppalaisessa Erasmus+-hankkeessa Circus A.C.T - At-risk youth Transitioning into Adulthood through Social Circus Training ja ne julkistetaan tässä seminaarissa 22.11.2023. 

Tilaisuudessa esitellään materiaalit, mm. opas nuoriso- ja sosiaalisen sirkuksen käyttöön, kerrotaan kokemuksista sosiaalisen sirkuksen käytöstä sosiaali- ja nuorisotyössä ja Sorin Sirkus tulee esittäytymään. Pääset myös itse kokeilemaan sirkustyöpajaan! 

Tilaisuuden osallistujamäärä on rajallinen. Mukaan otetaan 20 osallistujaa. 

Kuva: Heikki Järvinen 

Lisätietoja 

Tea Seppälä
tea.seppala [at] tuni.fi (tea[dot]seppala[at]tuni[dot]fi)
+358503187700

Järjestäjä

Tree – Jatkuvan oppimisen palvelut