Hyppää pääsisältöön

TAMK OpenLab - TKI-palveluita ja osaamista yrityksille ja yhteisöille

Tampereen ammattikorkeakoulu
TAMK Pääkampus
OsoiteKuntokatu 3
Tampere
 
Palveluhaku
 
Tutkimushaku

TAMK OpenLab tarjoaa yrityksille ja yhteisöille monipuolisia tutkimus-, kehitys-, innovaatio- ja osaamispalveluita, joita toteutamme kattavissa TKIO-ympäristöissämme yhteistyössä ammattitaitoisen henkilökuntamme ja opiskelijoidemme kanssa.

TAMK OpenLab-ympäristöt tarjoavat yritysten tarpeista lähteviä palveluita aina laajoista kehityskokonaisuuksista kohdennettuihin teknologiademonstraatioihin ja pienimuotoisiin toimeksiantoihin. Projekteissa hyödynnetään TAMKin omaa ja sen sidosryhmien laajaa osaamis- ja laiteympäristötarjontaa.

TAMK FieldLab

TAMK FieldLab on kokeilu- ja oppimisympäristö, joka mahdollistaa Teollisuus 4.0:n mukaiset kokeilut. Laitteistossa on kiinnitetty erityishuomiota tiedonsaantiratkaisuihin ja laitteiden kommunikointikyvykkyyteen.

Tutustu TAMK FieldLabiin

TAMK E-MobilityLab

TAMK E-MobilityLab on kehitys- ja oppimisympäristö älykkäille työkoneille sekä liikkumisen ja logistiikan sovelluksille. Edistämme digitalisaatiota ja sähköistymistä sekä tuotteiden ja tuotannon vähähiilisyyttä ja energiatehokkuutta.

Tutustu TAMK E-MobilityLabiin

TAMK EnergySystemsLab

TAMK EnergySystemsLab on sähköenergiatekniikan kehitys- ja oppimisympäristö energiamurroksen älyverkkoratkaisuille. Tehojenhallinnan tärkeys korostuu, kun yhteiskunta sähköistyy, sääriippuva tuotanto lisääntyy ja fossiilinen säätövoima poistuu.

Tutustu TAMK EnergySystemsLabiin

TAMK ProcessAutomationLab

TAMK ProcessAutomationLab on kehitys- ja oppimisympäristö älykkään prosessiautomaation (IPA) sovelluksille, joissa digitalisaation tuomin uusin teknologioin lisätään prosessien nopeutta sekä edistetään niiden toimivuutta ja energiatehokkuutta.
 

Tutustu TAMK ProcessAutomationLabiin