Hyppää pääsisältöön
Aihekuva_Pelituotanto_Tietojenkäsittely_peli_logo_3D_lasit_15052018

Tietojenkäsittelyn tutkinto-ohjelma

Tampereen ammattikorkeakoulu

Ohjelmoinnin osaajana pääset luomaan uutta

Onko sinulla pelisilmää, innostaako ICT?

Koulutustyyppi

AMK-tutkinto

Tutkintonimike

Tradenomi (AMK)

Suunniteltu kesto

3,5 vuotta

Koulutuksen laajuus

210 op

Kaupunki

Tampere

Kampus

TAMK Pääkampus

Opiskelumuoto

Päivätoteutus

Tietojenkäsittelyn tutkinto-ohjelmasta valmistut tradenomiksi erilaisiin ohjelmointi- ja tietojenkäsittelytehtäviin. Suuri osa opiskelijoista suuntautuu palveluliiketoiminta-alalle, missä voi toteuttaa erilaisia ohjelmistoja, mobiilisovelluksia ja muita digitaalisia palveluita. Voit opiskella myös pelialan erityisosaajaksi, jolloin työnkuva voi olla peliohjelmoija, -graafikko tai -tuottaja.

Digitalisaatio muokkaa yhteiskuntaa ja liike-elämää, minkä seurauksena palveluita suunnitellaan uudelleen. Se haastaa kyseenalaistamaan nykyisin käytössä olevat toimintatavat ja innovoimaan uusia, entistä toimivampia ja käyttäjälähtöisempiä palveluita. Tutkinto-ohjelmassa annamme tähän valmiudet painottamalla käytännönläheistä työskentelyä, projekti- ja tiimityötaitoja ja asiakkaiden kanssa toimimista. Ohjelmoinnin osaajana pääset keskelle tätä muutosta, luomaan uutta ja tekemään merkityksellistä työtä, joka vaikuttaa kaikkeen ja kaikkiin.

Miska lasiruudukon edessä

Opiskelu oli elämäni aikaa, enkä ole katunut valintaani hetkeäkään

Tietokone

Tietojenkäsittelyn opiskelijan Rudi jakaa Opiskelijalähettiläät-blogissa vinkkinsä siihen, kuinka opiskelusta ja siihen kuuluvista eduista saa kaiken irti.

Tietojenkäsittely_tietotekniikka_Jonne Renvall

Tietojenkäsittelyä vai tietotekniikkaa, yliopistossa vai ammattikorkeakoulussa?

Kaipaatko lisää tietoa?

Lue tarkemmat tiedot tutkinnon sisällöistä, rakenteesta ja valintaperusteista Opintopolusta (linkki yllä ja alla). Koulutuksen sisältöön liittyvissä kysymyksissä ole yhteydessä lehtori Toni Männistöön, toni.mannisto(at)tuni.fi. Hakemiseen liittyvissä kysymyksissä ole yhteydessä TAMKin hakijapalveluihin.