Aihekuva_Pelituotanto_Tietojenkäsittely_peli_logo_3D_lasit_15052018
Tutkinto-ohjelma

Tietojenkäsittelyn tutkinto-ohjelma

Ohjelmoinnin osaajana pääset luomaan uutta

Onko sinulla pelisilmää, innostaako ICT?

Tietojenkäsittelyn tutkinto-ohjelmasta valmistut tradenomiksi erilaisiin ohjelmointi- ja tietojenkäsittelytehtäviin. Suuri osa opiskelijoista suuntautuu palveluliiketoiminta-alalle, missä voi toteuttaa erilaisia ohjelmistoja, mobiilisovelluksia ja muita digitaalisia palveluita. Voit opiskella myös pelialan erityisosaajaksi, jolloin työnkuva voi olla peliohjelmoija, -graafikko tai -tuottaja.

Digitalisaatio muokkaa yhteiskuntaa ja liike-elämää, minkä seurauksena palveluita suunnitellaan uudelleen. Se haastaa kyseenalaistamaan nykyisin käytössä olevat toimintatavat ja innovoimaan uusia, entistä toimivampia ja käyttäjälähtöisempiä palveluita. Tutkinto-ohjelmassa annamme tähän valmiudet painottamalla käytännönläheistä työskentelyä, projekti- ja tiimityötaitoja ja asiakkaiden kanssa toimimista. Ohjelmoinnin osaajana pääset keskelle tätä muutosta, luomaan uutta ja tekemään merkityksellistä työtä, joka vaikuttaa kaikkeen ja kaikkiin.

Opiskelu oli elämäni aikaa, enkä ole katunut valintaani hetkeäkään
Lue Miska Rantalan opiskelijatarina
Tietojenkäsittelyn opiskelijan Rudi jakaa Opiskelijalähettiläät-blogissa vinkkinsä siihen, kuinka opiskelusta ja siihen kuuluvista eduista saa kaiken irti.
Vinkkejä tietojenkäsittelyn opiskelijoille
Tietojenkäsittelyä vai tietotekniikkaa, yliopistossa vai ammattikorkeakoulussa?
Alan hakukohteet ja tutkinnot Tampereella

Ajankohtaisia uutisia