Hyppää pääsisältöön

Koulutukset ja palvelut maahanmuuttaneille

Haluaisitko opiskella suomalaisessa korkeakoulussa? Tarvitsetko apua urasuunnitelmissasi? TAMK tarjoaa erilaisia koulutuksia ja palveluja maahanmuuttaneille. Tutustu tarjontaamme!

Koulutukset maahanmuuttaneille

Koulutusten hakuajat löydät koulutusten kuvaussivuilta. Osaan koulutuksista on hakuaika monta kertaa vuodessa. Kaikkia tulossa olevia hakuaikoja ei ole vielä päivitetty sivuille. Voit kysyä lisätietoa hakuajoista koulutuksen yhteyshenkilöltä.

Korkeakouluun valmentava koulutus

Haluatko hakea opiskelemaan ammattikorkeakouluun tai yliopistoon Suomessa? Koulutuksessa kehität suomen kielen taitoasi, opiskelutaitojasi ja saat tietoa eri koulutusvaihtoehdoista.

Korkeakouluopintoihin valmentava koulutus maahanmuuttaneille

Bachelor's programme in Nursing

Kaksikielisen sairaanhoitajakoulutuksen tavoitteena on, että pystyt työskentelemään terveydenhuoltoalalla Suomessa suomen kielellä.

Bachelor's programme in Nursing (sivu englanniksi)

International Business and Logistics

Kansainvälisen liiketoiminnan täydennyskoulutus on tarkoitettu erityisesti työttömille tai työttömyysuhan alla oleville maahanmuuttajille.

International Business and Logistics (sivu englanniksi)

SAILA - sairaanhoitajan laillistaminen Suomessa

Tämä laillistamisväylä on sinulle, jolla on sairaanhoitajan diploma- tai bachelor-tutkinto  EU- tai ETA-maiden ulkopuolelta, ja haluat saada oikeuden toimia sairaanhoitajana Suomessa.

SAILA - sairaanhoitajan laillistaminen Suomessa.

Täydentävät pedagogiset opinnot ulkomailla opettajankoulutuksen suorittaneille

Jos sinulla on ulkomailla suoritettu opettajankoulutus, voit suorittaa täydentävät pedagogiset opinnot TAMKin Ammatillisessa opettajakorkeakoulussa.

Lisätietoja joustavasta hausta täydentäviin pedagogisiin opintoihin

Ukrainan kansalaisille

Korkeakouluopintoihin valmentava koulutus

Tässä ohjelmassa tutustut eri koulutusaloihin ja opiskeluvaihtoehtoihin Suomessa. Saat korkeakouluopinnoissa vaadittavat perustaidot sekä henkilökohtaista uraohjausta. Koulutus järjestetään pääosin englanniksi. Opinnot on tarkoitettu Ukrainan kansalaisille.

Preparatory Programme for Higher Education Studies in English (sivu englanniksi)

Avoimen AMKin kurssit

Tampereen ammattikorkeakoulu tarjoaa opiskelumahdollisuuksia humanitaarisen kriisin vuoksi Suomeen saapuville Ukrainan kansalaisille. Haluamme tukea ukrainalaisia ​​tarjoamalla maksuttomia avoimen ammattikorkeakoulun kursseja. Opinnot ovat englanniksi.

Opintotarjonta ukrainalaisille (sivu englanniksi)

 

Tietoa ja tukea

SIMHE-palvelu (Supporting Immigrants in Higher Education in Finland) tarjoaa ohjausta, neuvontaa ja tukea korkeakouluasioissa.

SIMHE-ohjaus

Suomen kielen opiskelu

Hakeminen ja opiskeleminen korkeakoulussa

Tutustu Tampereen korkeakouluyhteisön SIMHE-palveluihin

Tutustu myös MESH-hankkeessa tehtyyn verkostoitumisoppaaseen, joka on suunniteltu tukemaan maahanmuuttaneiden työllistymistä.

Ota yhteyttä

Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen simhe [at] tuni.fi ja kysy lisää!