
Palveluliiketoiminnan tutkinto-ohjelma, päivätoteutus
TAMKin Restonomi
Koulutustyyppi
Tutkintonimike
Suunniteltu kesto
Koulutuksen laajuus
Restonomi on palveluliiketoiminnan vastuullinen moniosaaja. Restonomin ammattitaitoon kuuluvat asiakaslähtöisyys, aktiivisuus, paineensietokyky, joustavuus, yhteistyökyky ja tilanneherkkyys. Näitä kaikkia pääset harjoittelemaan opintojen aikana. Suuntautumisestasi riippuen keskityt ruokadesigniin tai palvelukokemuksen muotoiluun.
TAMKin restonomikoulutuksessa oppiminen tapahtuu tiimeissä TAMKin Catering Studio living labissa sekä erilaisissa tutkimus-, kehitys ja innovaatioprojekteissa yhdessä innostuneiden valmentaja-opettajien ja yrityskumppanien kanssa toimien. Yrittäjyyttä on mahdollista harjoitella esimerkiksi restonomien yritystoimintana.
Opit tuottamaan ja johtamaan taloudellisesti kannattavia ja asiakaslähtöisiä elämyksellisiä palveluita. Valmistuttuasi ymmärrät alan teoriat, käsitteet sekä menetelmät ja osaat arvioida niitä kriittisesti. Kykenet johtamaan ja kehittämään alan työyhteisöjä vastuullisesti.
Opetussuunnitelma
Opintojen sisältö ja rakenne kuvataan opetussuunnitelmassa.
Opiskelijaksi
Tutustu koulutuksen lisätietoihin, valintaperusteisiin ja hakukelpoisuusvaatimuksiin Opintopolussa. Myös haku opiskelijaksi tapahtuu Opintopolku.fi-palvelussa.

Lue blogikirjoitus opiskelijoiden vilkkaasta tapahtumakeväästä

Tutustu Aki Koivuniemen opiskelukokemuksiin
Restonomi Emmiina Lehtonen on TAMKin vuoden alumni 2021!

Restonomiopintojen aikana on hyvä mahdollisuus kokeilla yrittäjyyttä. Kolme restonomiopiskelijaa perusti kesäksi 2021 menestyksekkään Cafe Nappaa -kahvilavaunun.


Kaipaatko lisää tietoa?
Lue tarkemmat tiedot tutkinnon sisällöistä, rakenteesta ja valintaperusteista Opintopolusta (linkki yllä ja alla). Koulutuksen sisältöön liittyvissä kysymyksissä ole yhteydessä opinto-ohjaaja Maija Joensuuhun (maija.joensuu(at)tuni.fi). Hakemiseen liittyvissä kysymyksissä ole yhteydessä TAMKin hakijapalveluihin.