Kattaus
Tutkinto-ohjelma

Palveluliiketoiminnan tutkinto-ohjelma, päivätoteutus

Kattaus

TAMKin restonomit – gastronomian kehittäjiä ja uudistajia

Restonomi on palveluliiketoiminnan moniosaaja, jolla on silmää niin taloudelle kuin estetiikalle.

Restonomi on ravitsemisalan palveluliiketoiminnan asiantuntija ja moniosaaja. Opit tuottamaan taloudellisesti kannattavia ravintola- ja ravitsemisalan palveluita, joissa on huomioitu hyvinvointi, terveys, turvallisuus, estetiikka ja vieraanvaraisuus. Opiskelet lisäksi asiakaskäyttäytymistä ja vuorovaikutustaitoja sekä viestintää ja markkinointia.

Restonomin ammattitaitoon kuuluvat asiakaslähtöisyys, aktiivisuus, paineensietokyky, joustavuus, yhteistyökyky ja tilanneherkkyys. Näitä kaikkia pääset harjoittelemaan opintojen aikana. Catering Studio on TAMKin restonomikoulutuksen nykyaikainen oppimisympäristö, jossa opiskelijat järjestävät erilaisia teemaviikkoja ja tilaisuuksia.

Valmistuttuasi ymmärrät alan teoriat, käsitteet sekä menetelmät ja osaat arvioida niitä kriittisesti. Kykenet johtamaan ja kehittämään alan työyhteisöjä. Pystyt työskentelemään itsenäisesti alan asiantuntijana tai yrittäjänä.