Hyppää pääsisältöön

Palveluliiketoiminnan tutkinto-ohjelma, päivätoteutus

Tampereen ammattikorkeakoulu

TAMKin Restonomi

Tule jälleenrakentamaan tulevaisuuden palveluliiketoimintaa!

Koulutustyyppi

AMK-tutkinto

Tutkintonimike

Restonomi (AMK)

Suunniteltu kesto

3,5 vuotta

Koulutuksen laajuus

210 op

Kaupunki

Tampere

Kampus

TAMK Pääkampus

Opiskelumuoto

Päivätoteutus

Restonomi on palveluliiketoiminnan vastuullinen moniosaaja. Restonomin ammattitaitoon kuuluvat asiakaslähtöisyys, aktiivisuus, paineensietokyky, joustavuus, yhteistyökyky ja tilanneherkkyys. Näitä kaikkia pääset harjoittelemaan opintojen aikana. Suuntautumisestasi riippuen keskityt ruokadesigniin tai palvelukokemuksen muotoiluun.

TAMKin restonomikoulutuksessa oppiminen tapahtuu tiimeissä TAMKin Catering Studio living labissa sekä erilaisissa tutkimus-, kehitys ja innovaatioprojekteissa yhdessä innostuneiden valmentaja-opettajien ja yrityskumppanien kanssa toimien. Yrittäjyyttä on mahdollista harjoitella esimerkiksi restonomien yritystoimintana.

Opit tuottamaan ja johtamaan taloudellisesti kannattavia ja asiakaslähtöisiä elämyksellisiä palveluita. Valmistuttuasi ymmärrät alan teoriat, käsitteet sekä menetelmät ja osaat arvioida niitä kriittisesti. Kykenet johtamaan ja kehittämään alan työyhteisöjä vastuullisesti.

Lue blogikirjoitus opiskelijoiden vilkkaasta tapahtumakeväästä

Cafe Nappaa -kahvilakärry kesäisenä päivänä.

Restonomiopintojen aikana on hyvä mahdollisuus kokeilla yrittäjyyttä. Kolme restonomiopiskelijaa perusti kesäksi 2021 menestyksekkään Cafe Nappaa -kahvilavaunun.

Tamk Catering studion opiskelijoita työssä

Restonomien oppimisympäristö TAMK Catering Studio Living Lab

Kaipaatko lisää tietoa?

Lue tarkemmat tiedot tutkinnon sisällöistä, rakenteesta ja valintaperusteista Opintopolusta (linkki yllä ja alla). Koulutuksen sisältöön liittyvissä kysymyksissä ole yhteydessä opinto-ohjaaja Maija Joensuuhun (maija.joensuu(at)tuni.fi). Hakemiseen liittyvissä kysymyksissä ole yhteydessä TAMKin hakijapalveluihin.