Hyppää pääsisältöön
Ihminen katsoo kameraan ja hymyilee, kuvassa teksti "Minun ratkaisuni".

Tarjolla tuhansia tulevaisuuksia

Inspiroivia tutkinto-ohjelmia, satoja tulevaisuuden tekijöitä opiskelukavereina ja monialaista huippututkimusta - olisiko sinun ratkaisusi Tampereen yliopisto? Kuuntele opiskelijoidemme ajatuksia opinnoista ja yhteisöllisyydestä, solahda tieteen maailmaan Juniversityn Tiedekahvilassa ja pysy ajan tasalla tulevista tempauksistamme.

Chattaa opiskelijoidemme kanssa

Mietitkö, millaista on opiskella Tampereen yliopistossa? Entä millainen on vetovoimainen Tampere opiskelijakaupunkina, mistä löytää asunto, harrastuksia tai parhaat tarjoukset opiskelijoille? Näihin kysymyksiin saat vastauksia chattaamalla opiskelijoidemme kanssa.

Chattaa Tampereen yliopiston opiskelijoiden kanssa

Opiskelijat heittävät yläfemmat.
Juniversityn Tiedekahvilan logo.

Tiedekahvilat tutustuttavat tieteen maailmaan

Tulevaisuus, monitieteisyys ja uudet ilmiöt ovat nyt saatavillasi linkkiä napsauttamalla! Tiedekahvila on toisen asteen opiskelijoille suunnattu keskusteleva luentosarja, jossa eri alojen asiantuntijat kertovat mielenkiintoisesta tutkimuksesta ja ajankohtaisista teemoista.

Tutustu aiheisiin ja ilmoittaudu mukaan

Tietoa ratkaisun tueksi

Podcastit ja blogit

Tampereen yliopiston lähettiläsliven tallenne on julkaistu YouTubessa! Rohkaiseva ja kannustava opiskelijalähettiläiden joukko ruotii mitkä taidot auttoivat heidät opiskelijoiksi Tampereen yliopistoon ja opinnoissa eteenpäin.

Kuuntele opiskelijoidemme kertomuksia opiskelusta, opiskelijaelämästä ja tietenkin myös Suomen parhaasta opiskelijakaupungista Tampereesta.Opiskelijalähettiläiden podcastit

Opiskelijan arjesta, toiveista, haaveista ja omannäköisistä ratkaisuista voit lukea opiskelijalähettiläidemme blogeista.Lähettiläsblogit

Mistä tietää, mitä kaikkea voi opiskella ja minne työllistyä opintojen jälkeen? Entä voiko töissä muuttaa maailmaa? Nappaa kuulokkeet korviin ja kurkkaa tulevaisuuteen yhdessä yliopistomme opiskelijoiden kanssa! Juniversityn podcastit

Löydä oma alasi

Mitä meillä voi opiskella? Löydä oma ratkaisusi koulutushaustamme.

Tutustu koulutustarjontaamme 

Monta reittiä tutkinto-opiskelijaksi

Videoita aiheen vierestä

Onko elämää yliopiston jälkeen?

Kyllä on! Työelämä odottaa ikimuistoisen opiskeluajan jälkeen. Alumnimme avaavat ikkunaa siihen, millaisia mahdollisuuksia Tampereen yliopistossa valmistuvilla on edessään.  Alumnitarinat

Tyttö kuvaamassa kameralla

Yliopistossa tapahtuu

Mikrofoni.

Lue Unit ja oivalla olennainen

Kun haluat ymmärtää yhteiskunnan ilmiöitä, tietää lisää terveydestä tai kuulla uusimmista tekniikan ratkaisuista, valitse Unit. Korkeakouluyhteisön lehti kertoo maailmasta tutkijoiden äänellä.

DNA piirros

Juniversity - Tiedettä ja toimintaa nuorille

Lähikuva nuoresta Juniversityn tiedeluokassa Hervannan kampuksella

Mietityttävätkö tulevaisuus, opiskelu ja mahdollisuudet? Tai ehkä kaipaat lisäjeesiä opiskelun tueksi? Anna meidän auttaa! Tarjoamme avuksesi tietoa, tsemppiä ja tukea.

Olet tervetullut tutustumaan Tampereen yliopiston Juniversityn toimintaan! Meiltä löytyy tarjontaa sekä lukiossa että ammattioppilaitoksessa opiskeleville tai vaikka välivuotta viettäville ja tulevaisuuttaan tutkiville. 

Tutustu Juniversityyn lisää