kolme hymyilevää naista ja hymyilevä mies kävelevät kiiltävän rakennuksen viertä kohti
Täydennyskoulutus

Kiinteistö- ja rakentamisalan johtamiskoulutusohjelma – KiRa JOKO

Opintojen laajuus

30 opintopistettä

Toteutusaika

Hakuaika

11800.00 € + alv 24 % (yht. 14632.00 €)

Kaupunki

Tampere
Pori

Opetuksessa käytettävät kielet

suomi

Koulutusala

Johtaminen, hallinto ja talous
Rakentaminen

Järjestävä yksikkö

Tree – Jatkuvan oppimisen palvelut

Opintojen taso

Muut opinnot

Luotettavaa koulutusta kiinteistö- ja rakentamisalan johtotehtäviin!

JOKO-johtamiskoulutukset ovat n. vuoden kestäviä ohjelmia, jotka vahvistavat esihenkilötaitoja, kehittävät strategisia ja liikkeenjohdollisia tietoja ja taitoja.

Meillä pääset kehittämään osaamistasi. Järjestämme sinulle ajan ja paikan ratkaista niin toimialaasi kuin työhösi liittyviä johtamis- ja esihenkilöhaasteita. Saat tuikitärkeitä verkostoja ja vertaistukea, joita voit hyödyntää myös tulevaisuudessa!

Kiinko ja Tampereen yliopisto järjestävät Kiinteistö- ja rakentamisalan JOKO -koulutuksen yhteistyössä jo neljättä kertaa tarjoten alan viimeisimmän osaamisen ja tutkimustiedon. Koulutuksen monipuoliset teemat on valittu päivittäisiä käytännön johtamistilanteita ajatellen.

Huom! Early Bird -alennus 500 € 31.5.2022 mennessä hakeneille.

Lue KiRa JOKO kokemuksia

Kysy minulta lisää

Sinua voisi kiinnostaa myös seuraavat koulutukset