Hyppää pääsisältöön

JOKO-johtamiskoulutusohjelma Tampereella - Tampereen JOKO

Tampereen yliopisto

Laajuus

30 opintopistettä

Toteutusaika

8.2.2024-22.11.2024

Hakuaika

1.2.2023-15.1.2024

Hinta

12450,00 € + alv 24 %, (yht. 15 438 €)

Kaupunki

Tampere

Opetuksessa käytettävät kielet

suomi

Koulutusala

Johtaminen, hallinto ja talous

Järjestävä yksikkö

Tree – Jatkuvan oppimisen palvelut

Opetustapa

Monimuoto-opetus

Opintojen taso

Muut opinnot

Lähde mukaan johtamisen kehittämisen matkalle!

JOKO-johtamiskoulutusohjelma vahvistaa johtamis- ja esihenkilötaitojasi sekä kehittää strategista ja liikkeenjohdollisia tietoja ja taitoja. Ohjelma kestää n. 1 vuoden.

Polku johtamisosaamisen kehittämiseksi on viitoitettu, kun osallistut JOKO-johtamiskoulutusohjelmaan (JOKO). Tarjoamme valmiin koulutuspaketin ja oppimisen tuen.

JOKO-johtamiskoulutusohjelma Tampereella - Tampereen JOKOn sisällöt ja toteutus ovat suunniteltu niin, että ajankäyttösi on optimoitu ja saat vietyä oppimisen tulokset käytäntöön, työsi arkeen nopeasti. Tampereen JOKO -ohjelma antaa eväitä kaikilta johtamisen keskeisiltä osa-alueilta henkilöstöjohtamisesta talousjohtamiseen. Saat varmuutta strategiatyöhön ja tiedolla johtamiseen. Kehittämistehtävän teet omalle organisaatiollesi teille ajankohtaisesta teemasta.

Koko oppimismatkan ajan sinulla on käytettävissäsi oppimisen tuen palvelumme, kuten henkilökohtaiseen tilanteeseesi sopiva räätälöinti ja ohjauksellinen tuki opintojen suorittamisessa.

Tampereen JOKOon sisältyvä henkilökohtainen coaching auttaa sinua tunnistamaan vahvuutesi ja potentiaalisi! 
Johtamiskoulutusohjelmaan osallistunut Virpi Oksala, Efima Oyj:stä kuvaa coaching-prosessin antia näin:

Valitsin JOKO coaching-prosessin osaksi suoritustani, koska kaipasin henkilökohtaista sparrausta omaan vastuualueeseeni ja arkeeni. Alan muutokset sekä henkilökohtainen intohimo kehittää työntekijä- ja asiakaskokemusta toivat tarpeita saada ulkopuolista näkemystä ja oivalluttajaa.

Liity JOKOlaisten joukkoon! JOKO-johtamiskoulutus Tampereella - Tampereen JOKOn on suorittanut jo 1300 yritysten ja organisaatioiden edustajaa. Koulutusohjelma on kasvanut ja kehittynyt vastaamaan eri aikakausien vaatimuksia johtamiselle – vaikuttavaa työtä suomalaisen työelämän johtamisen kehittämiseksi jo vuodesta 1984.

Lue lisää miksi kannattaa lähteä JOKOon.

Kysy minulta lisää

Osaamisen kehittäjät -uutiskirje ja podcast

Haluatko kuulla toiminnastamme, uusista koulutuksista, tapahtumista sekä hankkeista? Tai kuunnella korkeakouluyhteisön ja työelämän eri aiheiden asiantuntijoiden haastatteluita?