Hyppää pääsisältöön
Kuntosali

Fysioterapeutin tutkinto-ohjelma

Tampereen ammattikorkeakoulu

Liikkumisen ja toimintakyvyn asiantuntijaksi

Fysioterapeuttina autat ylläpitämään ja parantamaan sekä fyysistä terveyttä että toimintakykyä.

Koulutustyyppi

AMK-tutkinto

Tutkintonimike

Fysioterapeutti (AMK)

Suunniteltu kesto

3,5 vuotta

Koulutuksen laajuus

210 op

Kaupunki

Tampere

Kampus

TAMK Pääkampus

Opiskelumuoto

Päivätoteutus

Fysioterapeutin tutkinto-ohjelmasta valmistut kuntoutusalan tulevaisuuden tekijäksi. Fysioterapiaosaamisesi rakentuu vahvaan kliiniseen päättelyyn. Keskeisiä osaamisalueitasi ovat tuki- ja liikuntaelinfysioterapian rinnalla psykofyysinen fysioterapia sekä lasten ja nuorten fysioterapia.

Opintojen aikana saat valmiuksia monialaiseen yhteistyöhön ja yrittäjyyteen, kansainvälisyyteen ja hyvinvointiteknologian hyödyntämiseen. Ammatillinen osaamisesi syvenee valitsemillasi fysioterapian alueilla harjoittelun, opinnäytetyön sekä valinnaisten opintojen myötä.

Sinulla on mahdollisuus hakeutua suorittamaan opintojesi loppuvaihe yrittäjyyspainotteisessa hyvinvointialan Proakatemiassa. Siellä fysioterapeutti- ja sosionomiopiskelijat muodostavat monialaisia tiimiyrityksiä, jossa opiskellaan projektimaisesti valmentajan johdolla.

Kuva Minttu Malmista

TAMKin sijainti sekä hyvä maine vaikuttivat hakuvalintaani

Osmo Reentilä kuntosalilaitteessa

Harjoittelu antoi hyvät valmiudet fysioterapeutin työhön

Kaipaatko lisää tietoa?

Lue tarkemmat tiedot tutkinnon sisällöistä, rakenteesta ja valintaperusteista Opintopolusta (linkki yllä ja alla). Koulutuksen sisältöön liittyvissä kysymyksissä ole yhteydessä yliopettaja Marja-Leena Lähteenmäkeen, marja-leena.lahteenmaki(at)tuni.fi. Hakemiseen liittyvissä kysymyksissä ole yhteydessä TAMKin hakijapalveluihin.