Hyppää pääsisältöön

Oma esittely

Olen ohjelmistotekniikan professori, jolla on laaja kokemus sekä kotimaisista että kansainvälisistä yliopistoista. Erikoisalaani on ChatGPT:n ja muiden laajojen kielimallien tutkimus ohjelmistokehittämisen parissa, ja työni on auttaa edistämään tietämystä tässä nopeasti kehittyvässä tieteenalassa.

Uskon vahvasti kansainvälisyyteen ja tiedeyhteisön voimaan, mikä näkyy monipuolisessa taustassani ja yhteistyössäni eri maiden tutkijoiden ja yritysten kanssa. Olen järjestänyt useita konferensseja ja seminaareja, ja olen saanut tunnustusta työstäni sekä kotimaassa että ulkomailla.

Olen omistautunut opetukselle ja mentoroinnille, ja pyrin jatkuvasti kehittämään ohjelmistotekniikan koulutusta ja tarjoamaan opiskelijoille mahdollisuuden osallistua kiinnostaviin ja merkityksellisiin projekteihin. Mielestäni yhdessä saavutetaan enemmän, ja kannustan opiskelijoita ja kollegoitani verkostoitumaan ja jakamaan tietoa parhaan mahdollisen tuloksen takaamiseksi.

Työtehtävät

Työtehtäviini kuuluvat tutkimustoiminnan kehittäminen ja oman alan tutkimusstrategian muodostaminen, yhteistyöverkostojen kasvattaminen ja kilpaillun rahoituksen hankinta. Lisäksi opetan ja toimin esihenkilön roolissa.

Uusimmat julkaisut