Hyppää pääsisältöön
Konetekniikka

OpenLab - tuotekehitys- ja innovaatiopalveluita yrityksille ja yhteisöille

Tampereen ammattikorkeakoulu
PaikkakuntaKuntokatu 3, 33520 Tampere

Kuvaus

OpenLab tarjoaa yrityksille ja yhteisöille erilaisia tuotekehitys- ja innovaatiopalveluita sekä projekti-, laboratorio- sekä koulutuspalveluita. Yritysten käytettävissä ovat laboratorioiden monipuolinen konekanta, ammattitaitoinen henkilökunta sekä laajat opiskelijaresurssit.

OpenLab tarjoaa yritysten kehitystarpeista lähteviä palveluita aina laajoista tuotekehityskokonaisuuksista yksittäisiin selvitysprojekteihin. Projekteissa hyödynnetään TAMKin ja sen sidosryhmien laajaa osaamista ja laitetarjontaa.

Laboratoriolla on käytössään mm.

• modernit suunnittelu- ja simulointiohjelmistot
  • erilaisia materiaalien kuormitus- ja rasitusmenetelmiä
  • 3D-tulostin

Tarjoamme myös yritysten tarpeisiin räätälöityjä koulutuksia, esim. laitekoulutuksia.

Kenelle

Yrityksille ja organisaatioille, jotka etsivät

• tuotekehitys-, mallinnus- ja innovaatiopalveluita
  • laboratorioanalyysiä ja materiaalitestauksia
  • protovalmistusta ja pikamallinnusta
  • koulutuspalveluita

Miten toimitaan

Projektit toteutetaan pääsääntöisesti opiskelijaprojekteina, mutta niissä voidaan hyödyntää myös alan asiantuntijoiden osaamista. Tutustu oheiseen palvelukuvausmalliin ja ota yhteyttä suoraan yhteyshenkilöihimme. Voit myös ehdottaa projektiaihiota sähköisellä lomakkeella.

OpenLab-palvelukuvaus

Sähköinen yhteydenottolomake

tai lähetä meille sähköpostia: openlab [at] tuni.fi

Yhteyshenkilöt