Hyppää pääsisältöön
juniveristy_banneri_logolla

Juniversity – tiedettä ja toimintaa lapsille sekä nuorille

Tampereen yliopiston Juniversity on lasten ja nuorten oma yliopisto ja tiedekasvatuksen asiantuntija. Kehitämme, koordinoimme ja toteutamme opetussuunnitelmaan nivottua toimintaa sekä tiedeaktiviteetteja lapsille ja nuorille. Tavoitteenamme on tarjota innostava tiedepolku kaikille oppijoille, varhaiskasvatuksesta toiselle asteelle. Lisäksi tarjoamme tukea opettajille ja kasvattajille.

Tiedettä ja toimintaa

Lapsille ja nuorille

Tavoitteenamme on tarjota innostava tiedepolku kaikille varhaiskasvatuksesta lukioihin ja ammatillisiin oppilaitoksiin. Mukaan pääsee koulun kautta tai omalla vapaa-ajalla. Tiedettä ja toimintaa on tarjolla esimerkiksi suosittujen tiedekerhojen ja -leirien, kurssien sekä työpajojen muodossa. Missä tavataan? 

LapsilleNuorille

lapsi ja nuori juniversityn paita päällä
kuva opettajasta ja lapsesta juniversityn paidoissa

Oppimisyhteisöille

Opettajilla ja kouluilla on työmme onnistumisessa tärkeä rooli. Tarjoamme tiedeoppimisen avuksi ja innostukseksi laajalti erilaisia materiaaleja, välineitä ja asiantuntijoita. Luokat ja ryhmät ovat myös tervetulleita vierailuille Tampereen yliopistoon.

OpettajilleTiedeluokkaOpetusta ja tapahtumia toiselle asteelle

nuori kuuntelee käsi korvalla

Ota yhteyttä!

Tavoitat koko tiimin sähköpostitse juniversity@tuni.fi Voit ottaa yhteyttä kaikissa kysymyksissä ja yhteistyöpyynnöissä!