Hyppää pääsisältöön
Arvo-kirjastossa

Diplomityö - tietoa kehittämisen tueksi

Kuvaus

Diplomityö on diplomi-insinöörin tai arkkitehdin yliopistotutkintoon sisältyvä julkinen opinnäytetyö. Diplomityönä voi teettää suunnittelu-, kehittämis- tai tutkimushankkeen esimerkiksi

  • käytännön ongelmien ratkaisuun
  • tuotteen tai toiminnan kehittämiseen
  • uuden teknologian soveltamiseen tai testaamiseen
  • vaihtoehtojen vertailuun

Diplomityön teettäminen on myös oiva tapa varmistaa vastavalmistuneen osaaminen ja soveltuvuus ennen mahdollista rekrytointia.

 

Kenelle

Uusia osaajia, kehittämisen lisäresurssia tai kansainvälistä näkökulmaa kaipaaville yrityksille ja organisaatioille.

 

Miten toimitaan

Diplomityöprojektissa opiskelija osallistuu yrityksen suunnittelu-, kehittämis- tai tutkimushankkeen toteuttamiseen. Projekti kestää 6 - 8 kuukautta.Diplomityöprojektin ajan opiskelija on palkattuna suoraan yritykseen tai yrityksen rahoituksella yliopistoon. Opiskelijalle nimetään vastuuohjaaja yliopistolta. Myös yrityksen edellytetään osallistuvan opiskelijan diplomityön ohjaukseen.

Ilmoita diplomityöpaikasta tai -aiheesta maksutta aarresaari.net palvelussa. Tampereen yliopiston työelämäpalvelut sekä tiedekuntien henkilökunta auttavat myös diplomityöntekijän löytämisessä.

Yrityksesi voi saada diplomityöntekijän paitsi palkkaamalla opiskelijan, myös tekemällä lahjoituksen TTY:n tukisäätiölle. Tukisäätiö jakaa apurahoja mm. diplomi- ja väitöskirjatöitä tekeville tekniikan alan opiskelijoille. Säätiö toimi pääosin lahjoitus- ja testamenttivaroin.

 

Ota yhteyttä

Lähetä meille sähköpostia: tyoelamapalvelut.tau [at] tuni.fi
Katso lisätietoa sivultamme Löydä osaaja

Hyödynnä myos yliopiston ja ammattikorkeakoulun muiden alojen opiskelijoiden osaamista ja teetä opinnäytetyö