Arvo-kirjastossa
Palvelu

Diplomityö - tietoa kehittämisen tueksi

Kuvaus

Diplomityön on tekniikan alan julkinen opinnäytetyö. Diplomityönä voi teettää suunnittelu-, kehittämis- tai tutkimushankkeen esimerkiksi

  • käytännön ongelmien ratkaisuun
  • tuotteen tai toiminnan kehittämiseen
  • uuden teknologian soveltamiseen tai testaamiseen
  • vaihtoehtojen vertailuun

Diplomityö on diplomi-insinöörin tai arkkitehdin yliopistotutkintoon sisältyvä opinnäytetyö. Diplomityöprojektissa opiskelija osallistuu yrityksen suunnittelu-, kehittämis- tai tutkimushankkeen toteuttamiseen. Se on myös oiva tapa varmistaa vastavalmistuneen osaaminen ja soveltuvuus ennen mahdollista rekrytointia. Diplomityöprojektin ajan opiskelija on palkattuna suoraan yritykseen tai yrityksen rahoituksella yliopistoon. Projekti kestää 6 - 8 kuukautta.

Kenelle

Uusia osaajia, kehittämisen lisäresurssia tai kansainvälistä näkökulmaa kaipaaville yrityksille ja organisaatioille.

Miten toimitaan

Diplomityöprojektin ajan opiskelija on palkattuna suoraan yritykseen tai yrityksen rahoituksella yliopistoon. Projekti kestää 6­­­−8 kuukautta. Opiskelijalle nimetään vastuuohjaaja yliopistolta. Myös yrityksen edellytetään osallistuvan opiskelijan diplomityön ohjaukseen. Ilmoita diplomityöpaikasta tai -aiheesta maksutta aarresaari.net palvelussa. Tampereen yliopiston työelämäpalvelut sekä tiedekuntien henkilökunta auttavat myös diplomityöntekijän löytämisessä.

Yrityksesi voi saada diplomityöntekijän paitsi palkkaamalla opiskelijan, myös tekemällä lahjoituksen TTY:n tukisäätiölle. Tukisäätiö jakaa apurahoja mm. diplomi- ja väitöskirjatöitä tekeville tekniikan alan opiskelijoille. Säätiö toimi pääosin lahjoitus- ja testamenttivaroin.

Ota yhteyttä

Lähetä meille sähköpostia: tyoelamapalvelut.tau [at] tuni.fi
Katso lisätietoa sivultamme Löydä osaaja

Hyödynnä myos yliopiston ja ammattikorkeakoulun muiden alojen opiskelijoiden osaamista ja teetä opinnäytetyö

Yhteyshenkilöt