Hyppää pääsisältöön
TAMKin opiskelijan käsikirja

Urapalvelut

TAMK Urapalveluiden tehtävä on tukea sinua urapolullasi ja mielekkään uran rakentamisessa. Autamme ja neuvomme sinua esimerkiksi urasuunnitteluun, työnhakuun sekä harjoittelupaikkojen löytämiseen liittyvissä asioissa. Voit osallistua ryhmävalmennuksiin ja työpajoihin, henkilökohtaiseen uraohjaukseen tai tulla vaikka työnhakuklinikalle pyytämään vinkit CV:seesi matalalla kynnyksellä.

Valmennukset ja työpajat

Pidämme avoimia työnhakuun, työelämään ja urasuunnitteluun liittyviä valmennuksia ja työpajoja, joihin voit vapaasti osallistua. Tervetuloa esimerkiksi avoimiin työnhakuklinikoihin tai haastattelusimulaatioon! Seuraa ajankohtaisia tietoja tulevista valmennuksista JobTeaserin Tapahtumat-sivulla.

Lisäksi tutkinto-ohjelmat voivat pyytää meitä pitämään sovitusta teemasta valmennuksia valituille opiskelijaryhmille.

Henkilökohtainen uraohjaus

Voit myös varata henkilökohtaisen uraohjauksen, jossa saat valmentajaltamme apua juuri siihen, mikä sinua auttaa eteenpäin urapolullasi. Noin tunnin mittaisen tapaamisen teemoja voi olla esimerkiksi seuraavat: 

  • Osaamisen ja vahvuuksien tunnistaminen ja kiinnostava kuvailu
  • CV:n ja hakemuksen muokkaaminen
  • LinkedIn-profiilin viilaus
  • Piilotyöpaikkojen etsiminen
  • Ammatillinen brändääminen
  • Urapolkujen tutkiminen

Varaa henkilökohtaisen uraohjauksen itsellesi sopivana ajankohtana TAMKin JobTeaser-palvelun Ajanvaraus-välilehdellä: https://tamk.jobteaser.com

Palvelumme ovat maksuttomia.

Ota yhteyttä

Tavoitat meidät parhaiten sähköpostitse osoitteesta careerservices.tamk [at] tuni.fi (urapalvelut[dot]tamk[at]tuni[dot]fi).

Julkaistu: 21.5.2019
Päivitetty: 30.4.2024