Ohjelmatiedot

Radio Moreenin ohjelmatiedot 2.-9.12.2022

Perjantai 2.12.

8.00 Anteeks, mun on pakko avautua. Jakso 4: Ala-asteella ei ollut somesta tietoakaan. Neljännessä jaksossa Tampereen yliopiston journalistiikan opiskelijat Siiri Siikarla, Katri Tarkkala ja Anu Pekonen avautuvat somen raadollisuudesta ja ihmettelevät koronan myötä kasvaneita ruutuaikojaan.
8.37 Klassiset tunnit.
13.00 Anteeks, mun on pakko avautua. Jakso 4: Ala-asteella ei ollut somesta tietoakaan. Neljännessä jaksossa Tampereen yliopiston journalistiikan opiskelijat Siiri Siikarla, Katri Tarkkala ja Anu Pekonen avautuvat somen raadollisuudesta ja ihmettelevät koronan myötä kasvaneita ruutuaikojaan.
13.37 Klassiset tunnit.

Lauantai 3.12.

Klassiset tunnit.

Sunnuntai 4.12.

Klassiset tunnit.

Maanantai 5.12.

8.00 Aivocast. Jakso 14: Onko rakkaus pelkkää aivokemiaa? Entä miten rakastuminen käytännössä näkyy aivoissa ja miksi rakkaus on niin tärkeää ihmiselle? Vieraana tutkijatohtori Heini Saarimäki Tampereen yliopistosta. Podcast aivoista ja ajattelusta. Jenna Lahti ja Hanne Vuorela.
8.31 Vauva talossa. Jakso 4: Vauva-aika – vaaleanpunaista kuplaa vai unetonta parisuhdekriisiä? Vieraana kätilö, terveydenhoitaja ja kätilötyön lehtori Elina Botha. Pia Sivunen.
8.55 Klassiset tunnit.
13.00 Aivocast. Jakso 14: Onko rakkaus pelkkää aivokemiaa? Pohdimme myös, miten rakastuminen käytännössä näkyy aivoissa ja miksi rakkaus on niin tärkeää ihmiselle. Vieraana tutkijatohtori Heini Saarimäki Tampereen yliopistosta. Podcast aivoista ja ajattelusta. Jenna Lahti ja Hanne Vuorela.
13.31 Vauva talossa. Jakso 4: Vauva-aika – vaaleanpunaista kuplaa vai unetonta parisuhdekriisiä? Vieraana kätilö, terveydenhoitaja ja kätilötyön lehtori Elina Botha. Pia Sivunen.
13.55 Klassiset tunnit.

Tiistai 6.12.

8.00 Tantara Hour. Suomen itsenäisyyspäivä. Ron Simpson.
8.58 Klassiset tunnit.
13.00 Tantara Hour. Suomen itsenäisyyspäivä. Ron Simpson.
13.58 Klassiset tunnit.

Radio Moreeni toivottaa hyvää itsenäisyyspäivää!

Keskiviikko 7.12.

8.00 Asiantuntija äänessä. Transsukupuoliset urheilijat kilpaurheilussa. Journalistiikan opiskelija Ella Lintujärven haastattelussa liikuntapedagogiikan yliopistonlehtori Marja Kokkonen Jyväskylän yliopistosta. Journalismin monet muodot -kurssin keskusteluja.
8.22 Asiantuntija äänessä. Meemien merkitys on kasvanut pandemia-aikana. Journalistiikan opiskelija Veera Nikkilä haastattelee tutkija Saara Särmää Tampereen yliopistosta. Journalismin monet muodot -kurssin keskusteluja.
8.47 Klassiset tunnit.
13.00 Asiantuntija äänessä. Transsukupuoliset urheilijat kilpaurheilussa. Journalistiikan opiskelija Ella Lintujärven haastattelussa liikuntapedagogiikan yliopistonlehtori Marja Kokkonen Jyväskylän yliopistosta. Journalismin monet muodot -kurssin keskusteluja.
13.22 Asiantuntija äänessä. Meemien merkitys on kasvanut pandemia-aikana. Journalistiikan opiskelija Veera Nikkilä haastattelee tutkija Saara Särmää Tampereen yliopistosta. Journalismin monet muodot -kurssin keskusteluja.
13.47 Klassiset tunnit.

Torstai 8.12.

8.00 Musiikin sekakäyttäjät. Hyvää syntymäpäivää, Jean Sibelius. Musiikkikirjailija Markus Manterereen vieraana muusikko Sakari Vainikka. Uusinta vuodelta 2015.
8.55 Klassiset tunnit.
13.00 Musiikin sekakäyttäjät. Hyvää syntymäpäivää, Jean Sibelius. Musiikkikirjailija Markus Manterereen vieraana muusikko Sakari Vainikka. Uusinta vuodelta 2015.
13.55 Klassiset tunnit.

Perjantai 9.12.

8.00 Anteeks, mun on pakko avautua. Jakso 5: Meen pankkitilille silmät kiinni. Pitääkö kaikkien olla sijoitusguruja? Mitä jos rahapuhe ahdistaa? Viimeisessä jaksossa pohditaan omaa suhdetta rahaan sekä sitä, kuinka Anu Pekonen ja Katri Tarkkala menevät nettipankkiin silmät kiinni, kun taas Siiri Siikarla listaa innokkaasti kuukauden menojaan. Jaksossa puhutaan myös asumisesta ja haaveillaan tulevaisuuden unelmakodeista.
8.38 Klassiset tunnit.
13.00 Anteeks, mun on pakko avautua. Jakso 5: Meen pankkitilille silmät kiinni. Pitääkö kaikkien olla sijoitusguruja? Mitä jos rahapuhe ahdistaa? Viimeisessä jaksossa pohditaan omaa suhdetta rahaan sekä sitä, kuinka Anu Pekonen ja Katri Tarkkala menevät nettipankkiin silmät kiinni, kun taas Siiri Siikarla listaa innokkaasti kuukauden menojaan. Jaksossa puhutaan myös asumisesta ja haaveillaan tulevaisuuden unelmakodeista.
13.38 Klassiset tunnit.

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial