Kuvituskuva

Opiskelijalähettilääksi TAMKissa

Ryhdy opiskelijalähettilääksi ja liity osaksi opiskelijoiden vaikuttajayhteisöä!

"Opiskelijalähettiläänä sain varmuutta esiintymiseen ja uusia näkökulmia omaan opiskelualaani."

Opiskelijalähettiläänä toimit osana TAMKin hakijamarkkinointia edustamalla omaa ammattikorkeakouluasi ja opiskelualaasi. Samalla keräät esiintymiskokemusta, verkostoidut ja kartutat työelämän kannalta tärkeitä taitoja.Toiminnan keskiössä ovat oppilaistosvierailut ja oppilaitosten vierailijaryhmien vastaanottaminen kampuksilla. Lisäksi lähettiläät osallistuvat myös erilaisiin tapahtumiin kuten Studia-messuille ja Jatkoon!-päivään. Lähettilästoimintaan osallistumisesta saat myös korvauksen.

Värillinen laatikko, jossa teksti "Miksi lähettilääksi?"

Minustako opiskelijalähettiläs?

Opiskelijalähettiläänä pääset edustamaan omaa korkeakouluasi ja opiskelualaasi. Voit osallistua vierailuihin toisen asteen oppilaitoksissa tai korkeakouluhakijoille suunnattuihin tapahtumiin tai ottaa oppilaitosten vierailijaryhmiä vastaan kampuksellasi. Samalla opit kertomaan opiskelualastasi ja sanoittamaan omaa osaamistasi.
Värillinen tekstilaatikko "Miten haen lähettilääksi?"

Ilmoittaudu mukaan!

Lähettilääksi voit hakea täyttämällä linkin takaa löytyvän hakulomakkeen. Pääasiallinen haku seuraavan lukuvuoden lähettilästoimintaa varten avataan keskiviikkona 22.4.2020, mutta hakulomake on avoinnan läpi vuoden. Toimintaan ilmoittaudutaan lukuvuodeksi kerrallaan.
Värillinen tekstilaatikko "Somelähettilääksi"

Opiskelijalähettiläsblogi

Millaista on opiskelu ja opiskelijan arki Tampereen ammattikorkeakoulussa? Opiskelijalähettiläämme kirjoittavat lähettiläsblogiin sekä päivittävät Instagramiin opiskeluistaan ja opiskelijaelämästä kaikille kiinnostuneille. Voit ilmoittautua blogi- tai instagram-lähettilääksi ilmoittautumisen yhteydessä tai olemalla yhteydessä opiskelijarekrytointiin.
Röntgenhoitajaopiskelija Ida Meskanen TAMKin pääkampuksella

Opiskelijalähettilääksi 2020-21 -tapahtuma Zoomissa

Keskiviikkona 22.4. klo 16-17 järjestetään Zoomissa Opiskelijalähettilääksi 2020-21-tapahtuma. Kuulet tapahtumassa, miten kuluvan lukuvuoden opiskelijalähettilästoiminnassa mukana olleet lähettiläät ja toiminnan koordinaattorit esittelevät toimintaa, ja heiltä voit halutessasi kysyä lisää. Tapahtuma ei vaadi ilmoittautumista ja zoom-tilaisuuteen ovat tervetulleita kaikki toiminnasta kiinnostuneet! Tule siis kuulolle ja ilmoittaudu mukaan toimintaan.
Hakijan oppaat

Hakuaika lähettilästoimintaan lukuvuodelle 2020-2021 on käynnissä 22.4.-15.5.2020

Kiinnostuitko? Täytä hakulomake ja ilmoittaudu mukaan. Et tarvitse aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, positiivinen asenne ja kiinnostus tehtävään riittävät. Saat tehtävään perehdytyksen sekä materiaaleja. Toiminta on keikkamuotoista, eli saat itse päättää minä ajankohtina ja millaisiin lähettilästehtäviin haluat osallistua. Voit siis ilmoittautua mukaan, vaikka et vielä tiedä ensi lukuvuoden aikataulujasi
Opiskelijalähettiläitä Studiassa

Koulutuksia opiskelijalähettiläille

Koulutuksia opiskelijalähettiläille järjestetään syksyllä 2020. Ilmoitamme koulutusten ajankohdista ja niiden sisällöistä tarkemmin kaikille lähettilästoimintaan ilmoittautuneille. Jo aiemmin lähettilästoimintaan osallistuneille järjestetään eri koulutus kuin ensikertalaisille.
Korkeakouluopiskelijaksi Tampereelle -tapahtuma

Korkeakouluopiskelijaksi Tampereelle -tapahtuma

Korkeakouluopiskelijaksi Tampereelle -tapahtuma oli tarkoitus järjestää 12.5.2020 Tampere-talossa, mutta se peruttiin koronavirustilanteen takia. Perinteinen tapahtuma järjestetään kuitenkin jälleen keväällä 2021! Tapahtumassa on esitelty koko Tampereen korkeakouluyhteisön koulutustarjontaa sekä poliisiammattikorkeakoulun koulutusta ja siellä on vieraillut keskimäärin 5500 toisen asteen opiskelijaa eri puolilta Suomea. Tapahtumaan rekrytoidaan keväisin paljon opiskelijalähettiläitä erilaisiin tehtäviin, kuten koulutusalaesittelijäksi ja tapahtuma-avustajaksi