Hyppää pääsisältöön

Tampereen ammattikorkeakoulu (TAMK)

Tampereen ammattikorkeakoulu on monialainen ja arvostettu kouluttaja, työelämän kehittäjä ja yhteistyökumppani. TAMKin vaikuttavuus näkyy erityisesti Pirkanmaalla, mutta myös kansallisesti ja kansainvälisesti.

Todistusvalinta ja valintakokeet

Todistusvalinnan tuloksia julkaistaan 27.5. mennessä. Onnittelut valituille! Löydät uuden opiskelijan muistilistat TAMKin opiskelijan oppaasta.

TAMKin opiskelijan opas

Oletko tulossa valintakokeeseen? TAMKissa AMK-valintakoe järjestetään 27.5.-30.5.2024. Lisäksi osalla hakukohteista on oma valintakoe.

Tutustu valintakoeohjeisiin

Koulutusta eri elämäntilanteisiin

Tampereen ammattikorkeakoulu tarjoaa koulutusta kahdeksalla koulutusalalalla. Meillä on lukuisia vaihtoehtoja niin ensimmäistä tutkintoaan etsiville kuin osaamistaan täydentäville. Koulutustarjonnassa on myös runsaasti englanninkielisiä ohjelmia. 

Tutustu TAMKin koulutustarjontaan

Voit hakea tutkinto-ohjelmiin pääsääntöisesti yhteishaussa keväällä tai syksyllä, mutta tarjolla on myös muita reittejä opiskelijaksi. 

Hae TAMKiin

Tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminta

TAMKin tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminnassa kohtaavat TAMKin asiantuntijoiden osaaminen, opiskelijoiden tuoreet ideat ja kumppaneiden kehittämistarpeet. Sovellamme uusinta tutkimustietoa työelämälähtöisesti, tehden yhteistyötä sekä yritysten että julkisen sektorin kanssa. Kehitämme aidoissa toimintaympäristöissä eli Living Labeissa.

Palveluja yrityksille ja yhteisöille

TAMKista saat osaavan kumppanin yrityksen liiketoiminnan ja työyhteisön kehittämiseen. Voit antaa meille yksittäisiä toimeksiantoja tai solmia pitkäjänteisen ja monialaisen kehittämiskumppanuuden.

Kansainvälisyys

Kansainvälinen toimintamme ulottuu englanninkielisestä opetustarjonnasta aina koulutusvientiin toiselle puolelle maailmaa.

Alumnille

TAMKin alumnina olet osa korkeakouluyhteisön laajaa alumniverkostoa. Tervetuloa mukaan yli 100 000 alumnin joukkoon!

Tulevalle työntekijälle

Haluatko olla mukana rakentamassa tulevaisuuden osaamista? Tarvitsemme eri alojen asiantuntijoita opetus-, hanke- ja kehittämistehtäviin.

Lahjoittajalle

Lahjoittamalla olet mukana tukemassa ja kehittämässä TAMKia sekä korkeakouluyhteisöä.

Tapahtumia

TAMK-blogin uusimmat jutut

TAMK kestävän tulevaisuuden mahdollistajana

Ihmishahmoja kennostossa, YK:n kestävän kehityksen mukaiset värit.

“Kestävän tulevaisuuden osaamisen rakentajan” -merkkiperhe rakentuu yhteensä yhdeksästä mikromerkistä, joista kukin kuvaa opettajan aktiivista toimijuutta kestävän tulevaisuuden mahdollistajina.

Uskalla olla tyhmä

Kissa katsoo heijastustaan lätäkön pinnasta, ja näkee siinä leijonan.

Työssäni TAMKin viestinnässä uutisten ja tiedotteiden parissa huomaan päivittäin, miten vähän tiedän mistään mitään. Epäonnistuneen viestinnän syynä pidetäänkin toisinaan sitä, että viestijä ei ole tarpeeksi fiksu. Se ei kuitenkaan pidä paikkaansa. Onnistuneen viestinnän esteenä voi olla se, että viestijä ei uskalla olla tyhmä.

Seuraa meitä ja ota yhteyttä