Hyppää pääsisältöön
Kutsu alumniksi.

Onnittelut vastavalmistuneelle TAMKilaiselle!

Lämpimät onnittelut sinulle, vastavalmistunut TAMKilainen! Meillä on ilo kutsua sinua nyt alumniksi ja toivottaa sinut tervetulleeksi mukaan TAMKin alumnitoimintaan. Olet tärkeä osa yhteisöämme nyt ja tulevaisuudessa.

TAMKin alumnina saat meiltä valmistujaislahjan, jolla:

  • Voit opiskella veloituksetta yhden vuoden tai kahden seuraavan lukukauden ajan valmistumisestasi lähtien TAMKin avoimen AMKin opintoja
  • Saat alennusta TAMKin tarjoamista erikoistumiskoulutuksista
  • Voit räätälöidä yhteistyössä TAMKin kanssa koulutuksia omalle yrityksellesi tai työyhteisöllesi

Liity alumniksi tästä ja saat edut käyttöösi! 

TAMKin valmistumisjuhla, kansio ja ohjelma 27.5.2022

Mitä alumnius tarkoittaa?

Alumnina sinulla on mahdollisuus osallistua erilaisiin tapahtumiin, toimia mentorina opiskelijoille tai vierailla entisessä opinahjossasi kertomassa kokemuksistasi. Voit myös jakaa opiskelu- ja uratarinasi muille alumnitarinan muodossa. Alumnit ovat arvokas linkki työelämään ja siksi tiiviisti mukana kehittämässä TAMKin TKI-toimintaa ja opetusta.

Alumnina sinulla on käytössäsi laajat verkostot, joita voit hyödyntää etsiessäsi itsellesi työpaikkaa tai hakiessasi edustamaasi yritykseen opinnäytteentekijää tai harjoittelijaa.

Liittymällä alumnirekisteriin saat meiltä alumniuteen liittyvää postia, kuten uutiskirjeen, kyselyjä ja kutsuja alumneille räätälöityihin tilaisuuksiin. Lisäksi välitämme sinulle tietoa jatkuvan oppimisen palveluista, kursseista ja seminaareista. Näin pysyt kartalla TAMKin ja koko korkeakouluyhteisön ajankohtaisista asioista.

TAMKin alumnina olet osa laajempaa Tampere Alumni -yhteisöä. Tampere Alumni kokoaa yhteen Tampereen ammattikorkeakoulun ja Tampereen yliopiston (sekä näiden edeltäjien) alumnit. Muistathan ottaa sometilimme seurantaan! Tampere Alumnin löydät Facebookista, Instagramista ja LinkedInistä

On monta tapaa olla alumni - valitse omasi! 

Alumniasioissa voit ottaa yhteyttä: alumni.tamk [at] tuni.fi