TAMKin valintakokeet, syksy 2021

Tältä sivulta saat lisätietoja TAMKin syksyn 2021 valintakokeisiin liittyen. Sivua päivitetään syksyn aikana ennen valintakokeita, kun ohjeet ja valintakokeisiin osallistuminen tarkentuvat. Tutustu ohjeisiin huolellisesti ja seuraa sivun päivittymistä.

Sivua päivitetty 6.9.2021.

Tietoa TAMKin omista valintakokeista ja listan AMK-valintakoetta käyttävistä hakukohteista löydät tämän sivun alaosasta.

Valtakunnallinen AMK-valintakoe

AMK-valintakoe on ammattikorkeakoulujen yhteinen digitaalinen valintakoe, joka tehdään omalla kannettavalla tietokoneella. Vot hakea yhdellä kokeella useisiin eri hakukohteisiin useissa eri ammattikorkeakouluissa. Tutustu huolellisesti valintakokeeseen liittyviin ohjeisiin jo ennen syksyn yhteishaun alkamista.

AMK-valintakoe järjestetään keväällä 2021 ajalla 1.-4.11.2021 ammattikorkeakouluissa ympäri Suomen. TAMKissa AMK-valintakoe järjestetään ti 2.11. ja ke 3.11.2021.

Lisätietoa AMK-valintakokeesta Ammattikorkeakouluun.fi -sivustolta

 

Yleisiä ohjeita AMK-valintakokeeseen

Turvallisuus valintakokeissa

HUOMIO! Jos olet vähänkään hengitystieoireinen tai olet sairas, et saa tulla TAMKiin etkä osallistua kokeeseen. (THL ohje). Sama kielto on voimassa, jos sinut on koronavirukselle altistumisen vuoksi määrätty karanteeniin, tai olet saapunut ulkomaanmatkalta alle 14 vuorokautta sitten ennen koepäivää. TAMKin valvojahenkilöstö voi tarvittaessa evätä oirehtivan henkilön osallistumisen valintakokeeseen.

  • Suosittelemme, että vältät lähikontakteja kahden viikon ajan ennen valintakokeita. 
  • Käytä kasvomaskia koko valintakoetilaisuuden ajan, myös kokeeseen saapuessasi ja sieltä poistuessasi. Kasvomaski on tarvittaessa poistettava henkilöllisyyden todistamisen ajaksi. Mikäli et terveyssyistä voi käyttää maksia, käytä visiiriä.
  • Riskiryhmiin kuuluville ei voida erikseen tarjota koronavirukselta suojautumiseen liittyviä yksilöllisiä järjestelyjä. Huolellisilla turvallisuusjärjestelyillä pyritään takaamaan kaikille hakijoille mahdollisimman turvallinen osallistuminen valintakokeisiin. Tiedustelethan omalta lääkäriltäsi, voitko osallistua valintakokeisiin.
  • Lue tarkemmat turvallisuusohjeet alta
  • Huomaathan, että valintakokeiden aikana koetilojen ilmastointia pidetään voimakkaasti päällä. Luokissa saattaa siis olla kylmä, varustaudu tarpeeksi lämpimin sisävaattein!

Turvallisuus AMK-valintakokeessa - Lue!

TAMKin omat valintakokeet

Omia valintakokeita käyttävät syksyn 2021 yhteishaussa seuraavat hakukohteet:

Löydät valintakoekohtaiset ohjeet koulutuksen "Näin haet" -välilehdeltä.