Hyppää pääsisältöön

TAMKin opiskelijavalinnan tulosten palautteenantoajat, syksy 2021

Korkeakoulujen syksyn 2021 yhteishaun tulokset julkaistaan 26.11.2021 mennessä. Hakijat saavat sähköpostitse linkin Oma Opintopolun tuloskirjeelle, joka sisältää opiskelijavalinnan tulokset jokaisen hakukohteen osalta.

Jos sinulla on kysyttävää opiskelijavalinnan osioiden pisteistä, ole ensin yhteydessä TAMKin hakijapalveluihin: hakijapalvelut.tamk [at] tuni.fi (hakijapalvelut.tamk(a)tuni.fi). Jos sinulla on tämän jälkeen kysyttävää TAMKissa suoritetun valintakokeen tai ennakkotehtävän arvioinnista, ota yhteys alla ilmoitettuun tahoon.

Tiedot päivittyvät sitä mukaan, kun tuloksia julkistetaan.

AMK-tutkinnot, Digitaalinen AMK-valintakoe

Jos sinulla on kysyttävää kokeen osioiden pisteistä, ole yhteydessä tulosten julkaisun jälkeen TAMKin hakijapalveluihin sähköpostitse: hakijapalvelut.tamk(a)tuni.fi.

Syksyn 2021 yhteishaussa AMK-valintakoetta käyttävät TAMKin hakukohteet ovat

• Bioanalyytikko (AMK), päivätoteutus, Jyväskylä
  • Insinööri (AMK), Biotuotetekniikka, päivätoteutu
  • Insinööri (AMK), Konetekniikka, monimuotototeutus, Parkano
  • Insinööri (AMK), Sähkö- ja automaatiotekniikka, päivätoteutus
    Metsätalousinsinööri (AMK), monimuotototeutus, Virrat
  • Rakennusmestari (AMK), päivätoteutus
  • Sairaanhoitaja (AMK), monimuotototeutus
  • Sairaanhoitaja (AMK), päivätoteutus
  • Sosionomi (AMK), monimuotototeutus (rajattu pohjakoulutus)

Valintakoetta koskevat yhteydenotot TAMKin hakijapalveluihin sähköpostitse: hakijapalvelut.tamk(a)tuni.fi.

AMK-valintakokeen valintakoenäyttö järjestetään TAMKin pääkampuksella seuraavasti:

• ti 30.11.2021 klo 9-16
  • ke 1.12.2021 klo 9-16

AMK-valintakokeessa käynyt voi tarkastella omia koevastauksiaan, oikeita vastauksia ja koekysymyksiä ammattikorkeakoulun tiloissa valvotusti tiettyinä päivinä, 14 vuorokauden kuluessa tulosten julkaisusta. Koetta tai koevastauksia ei julkaista tai toimiteta sähköisesti hakijoille. Jos haluat tulla tarkastelemaan AMK-valintakoettasi paikan päälle, varaa tapaamisaika:

Linkki ajanvarauslomakkeeseen. Aika tulee varata vähintään vuorokausi ennen toivottua ajankohtaa.

TAMKin pääkampuksen kartta ja sijaintitiedot

AMK-tutkinnot, TAMKin omat kokeet

Sairaanhoitaja (AMK), Nursing, full-time studies (aimed at immigrants):
Tuesday 30 November 2021 between 11:00-14:00.
Senior Lecturer Sanna Laiho Tel. +358 50 911 5760

Ylemmät AMK-tutkinnot

Jos sinulla on kysyttävää opiskelijavalinnan pisteistä, ole ensin yhteydessä TAMKin hakijapalveluihin: hakijapalvelut.tamk(a)tuni.fi. Jos sinulla on tämän jälkeen kysyttävää TAMKissa suoritetun valintakokeen tai ennakko-/valintatehtävän arvioinnista, ota yhteys alla ilmoitettuun tahoon.

Dataosaamisen ja tekoälyn ylempi tutkinto-ohjelma
Pekka Pöyry, sähköpostitse 1.12.2021

Hyvinvointiteknologian ylempi tutkinto-ohjelma
Lea Saarni, sähköpostitse 26.11.2021 klo 13-15

Älykkään ja uusiutuvan sähköenergiantuotannon ylempi tutkinto-ohjelma
Aki Korpela, sähköpostitse 1.12.2021 klo 8-16

Musiikin ylempi tutkinto-ohjelma, Musiikkipedagogi
Matti Ruippo, puhelimitse p. +358 50 3028 561, 1.12.2021 klo 9-12

Terveyden edistämisen ylempi tutkinto-ohjelma
Arja Halkoaho, sähköpostitse 29.11.-1.12.2021

Monialaisen kuntoutuksen ylempi tutkinto-ohjelma
Marja-Leena Lähteenmäki, sähköpostitse 1.12.2021 aamupäivällä ja 2.12.2021 iltapäivällä

Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi [at] tuni.fi

Oikaisupyyntö

Jos yhteydenoton jälkeenkin valintakokeen tai ennakko-/valintatehtävän arviointi on mielestäsi tehty virheellisesti, voit tehdä kirjallisen oikaisupyynnön Tampereen ammattikorkeakoulun tutkintolautakunnalle 10.12. kello 15.00 mennessä. Oikaisuvaatimus on allekirjoitettava, osoitettava TAMKin tutkintolautakunnalle ja toimitettava määräpäivään klo 15.00 mennessä ensisijaisesti sähköisesti osoitteella tamk(a)tuni.fi. Postitse toimitettavat oikaisut tulee postittaa osoitteella Tampereen ammattikorkeakoulu, Tutkintolautakunta, 33520 Tampere. Sekä sähköisesti että postitse toimitettavien oikaisuvaatimusten on oltava perillä TAMKissa määräaikaan mennessä.

Oikaisupyyntö on yksilöitävä ja perusteltava. Sen tulee sisältää

• henkilö- ja yhteystiedot
  • hakukohde, jonka valinnan tulosta oikaisupyyntö koskee
  • mitä valintakokeen tehtävää oikaisupyyntö koskee (jos käytössä valintakoe)
  • vaatimuksen sisältö ja peruste, jolla muutosta haetaan

Oikaisupyyntöön on liitettävä asiakirjat, joihin oikaisua pyytävä mahdollisesti haluaa vedota. Katso mahdolliset tarkemmat tiedot kunkin hakukohteen valintaperusteista.