Hyppää pääsisältöön

TAMKin koulutustarjonta

Tampereen ammattikorkeakoulu tarjoaa koulutusta yhdeksällä koulutusalalla. Meillä on lukuisia vaihtoehtoja niin ensimmäistä tutkintoaan etsiville kuin osaamistaan täydentäville. Koulutustarjonnassa on myös runsaasti englanninkielisiä ohjelmia. Valitse omaan elämäntilanteeseesi sopiva koulutus ja hae opiskelijaksi!

Opiskele tutkinto

AMK-tutkinnot

AMK-tutkinto on työelämälähtöinen korkeakoulututkinto, jonka suorittaminen kestää keskimäärin neljä vuotta. 

Ylemmät AMK-tutkinnot

Ylempi AMK-tutkinto on tarkoitettu osaamisen syventämiseen jo alalla toimiville ja se suoritetaan tyypillisesti työn ohessa. Opintoihin kuuluu omaan työhön liittyvä kehittämistehtävä.

Englanninkieliset tutkinto-ohjelmat

TAMK tarjoaa englanninkielisiä AMK- ja YAMK-tutkintoja. Hanki kansainvälistä kokemusta jo opiskeluaikana!

Täydennä osaamistasi

Ammatillinen opettajakorkeakoulu

Meillä voit opiskella ammatilliseksi opettajaksi, erityisopettajaksi sekä opinto-ohjaajaksi tai hankkia opettajuuteen liittyvää täydennyskoulutusta. Englanniksi voit opiskella Professional Teacher Education -ohjelmassa.

Ammatilliset opettajankoulutukset
Pedagoginen täydennyskoulutus

Avoin ammattikorkeakoulu

Kaikille avoimessa ammattikorkeakoulussa voit kehittää osaamistasi ja ottaa tuntumaa AMK-opintoihin ennen tutkinto-opiskelijaksi hakemista.

Erikoistumiskoulutus

Kehitä osaamistasi työn ohessa. Opinnot on suunnattu korkeakoulututkinnon suorittaneille, jo työelämässä toimiville henkilöille.

Täydennyskoulutus

TAMK tarjoaa useita vaihtoehtoja päivittää aiemmin hankittua osaamista, lyhyistä teemakursseista pidempiin ohjelmiin.

Tietoa eri kohderyhmille

Maahanmuuttaneille

Haluaisitko opiskella suomalaisessa korkeakoulussa? Tarvitsetko apua urasuunnitelmissasi? TAMK tarjoaa erilaisia koulutuksia ja palveluja maahanmuuttaneille. Meillä on myös ilmaisia suomen kielen kursseja!

Huippu-urheilijoille

Huippu-urheilijana opiskeleminen vaatii joustoja ja erityistä opintojen suunnittelua. TAMK on urheilijamyönteinen korkeakoulu. Siksi tarjoammekin mahdollisuuksia yhdistää joustavasti tavoitteellinen urheilu ja opintojen sujuva eteneminen.

Alumneille

Kannustamme alumneja täydentämään omaa osaamistaan valmistumisen jälkeen. Katso, millaisia alennuksia TAMKin alumnit saavat täydennyskoulutuksesta!

Tampereen korkeakouluissa opiskeleville

Tampereen korkeakouluyhteisössä tai Poliisiammattikorkeakoulussa läsnä olevana tutkinto- tai vaihto-opiskelijana voit hankkia lisää osaamista myös toisesta korkeakoulusta.