Hyppää pääsisältöön
Rakennustekniikka

Talotekniikan tutkinto-ohjelma, LVI-talotekniikka, päivätoteutus

Tampereen ammattikorkeakoulu

LVI-talotekniikan asiantuntijaksi

LVI-talotekniikan insinöörinä luot terveitä ja energiatehokkaita tulevaisuuden kiinteistöjä.

Koulutustyyppi

AMK-tutkinto

Tutkintonimike

Insinööri (AMK)

Suunniteltu kesto

4 vuotta

Koulutuksen laajuus

240 op

Kaupunki

Tampere

Kampus

TAMK Pääkampus

Opiskelumuoto

Päivätoteutus

LVI-talotekniikan tutkinto-ohjelmassa saat valmiudet lämmitys-, vesijohto- ja ilmanvaihtojärjestelmien suunnitteluun sekä niiden rakentamiseen, hallintaan ja kehittämiseen. Opiskelu on käytännönläheistä ja siihen kuuluu projekteja, joita tehdään yhdessä sähköisen talotekniikan ja rakennusalan opiskelijoiden kanssa.

LVI-talotekniikan insinöörinä olet luomassa terveitä ja energiatehokkaita rakennuksia, joissa on huomioitu vesijärjestelmien turvallisuus, sisäilman terveellisyys ja vaihtoehtoiset lämmitysratkaisut. Opit toteuttamaan teknisiä ratkaisuja, joilla erilaisissa kiinteistöissä päästään toimiviin olosuhteisiin ja älykkäisiin automaattisiin toimintoihin.

Alan osaajia tarvitaan sekä uudis- että korjausrakentamisessa ja yhä enemmän myös kiinteistöjen käytössä ja ylläpidossa. Voit työllistyä joko pieneen tai suureen yritykseen, julkiselle sektorille tai ryhtyä itse yrittäjäksi. Tutkinto-ohjelma sisältää kattavan paketin LVI- ja energiatekniikan opintoja, jotka täyttävät alan suunnittelijapätevyyden koulutusvaatimuksen.

Joukko opiskelijoita kerääntyneenä opettajan tietokoneen ääreen.

RETARA-sovellusprojekti on talotekniikan tutkinto-ohjelmien kruununjalokivi: poikkitieteellistä opiskelua opettajien, alumnien ja mentorien tuella

Talotekniikan opiskelijat toteuttavat tosielämän toimeksiantoja uusissa projektiopinnoissa ja painavat intohimolla hommia

Talotekniikka_TAMK

TAMKin talotekniikan opiskelijat tapaavat työelämän edustajia jo opintojensa alussa

Alumni Rene Zidbeck TAMKin pääkampuksella

Insinööriopinnot antavat sinulle kultaakin kalliimman osaamispohjan

Kaipaatko lisää tietoa?

Lue tarkemmat tiedot tutkinnon sisällöistä, rakenteesta ja valintaperusteista Opintopolusta (linkki yllä ja alla). Koulutuksen sisältöön liittyvissä kysymyksissä ole yhteydessä Rakennetun ympäristön ja biotalouden lehtori Antti Mäkiseen, antti.makinen(at)tuni.fi. Hakemiseen liittyvissä kysymyksissä ole yhteydessä TAMKin hakijapalveluihin.