Hyppää pääsisältöön
Pieni sähkölaite.

Sähkö- ja automaatiotekniikan tutkinto-ohjelma, päivätoteutus

Tampereen ammattikorkeakoulu

Sähkö- ja automaatioalan ammattilaiseksi

Tulevaisuudessa tarvitaan älykkäitä, turvallisia ja tehokkaita energiaratkaisuja.

Koulutustyyppi

AMK-tutkinto

Tutkintonimike

Insinööri (AMK)

Suunniteltu kesto

4 vuotta

Koulutuksen laajuus

240 op

Kaupunki

Tampere

Kampus

TAMK Pääkampus

Opiskelumuoto

Päivätoteutus

Sähkö- ja automaatiotekniikan tutkinto-ohjelmassa opit suunnittelemaan, toteuttamaan, käyttämään ja ylläpitämään erityisesti teollisuuden ja energia-alan sähkö- ja automaatiojärjestelmiä. Laajojen ammattiopintojen lisäksi saat matemaattis-luonnontieteellistä osaamista sekä alalla tarvittavia keskeisiä tietoteknisiä valmiuksia.

Sähkö- ja automaatiotekniikan insinöörinä luot tulevaisuuden älykkäitä energiaratkaisuja, ja olet mukana varmistamassa, että teollisuus ja energianhuolto toimivat turvallisesti ja energiatehokkaasti. Alan insinöörit työskentelevät muun muassa suunnittelijoina ja esimiehinä sekä käyttö- ja kunnossapitotehtävissä.