Hyppää pääsisältöön

Sähkö- ja automaatiotekniikan tutkinto-ohjelma, päivätoteutus

Tampereen ammattikorkeakoulu

Sähkö- ja automaatioalan ammattilaiseksi!

TAMKista valmistuvat sähkö- ja automaatiotekniikan insinöörit ovat avainasemassa vaikuttamassa energiatuotannon ja teollisuuden vihreään siirtymään ja yhteiskuntamme kestävään tulevaisuuteen.

Koulutustyyppi

AMK-tutkinto

Tutkintonimike

Insinööri (AMK)

Suunniteltu kesto

4 vuotta

Koulutuksen laajuus

240 op

Kaupunki

Tampere

Opiskelumuoto

Päivätoteutus

Sähkö- ja automaatiotekniikan insinöörit ovat avainasemassa kehittämässä ja ylläpitämässä järjestelmiä, jotka mahdollistavat modernin yhteiskuntamme toiminnan ja edistyksen. He ovat myös tärkeitä tekijöitä energiatehokkuuden parantamisessa ja ympäristöystävällisempien ratkaisujen kehittämisessä.

TAMKin sähkö- ja automaatiotekniikan insinöörikoulutuksessa opit suunnittelemaan, toteuttamaan, käyttämään ja ylläpitämään erityisesti teollisuuden, energia-alan sekä liikenteen sähkö- ja automaatiojärjestelmiä. Ammattiopintojen lisäksi opinnoissa huomioidaan laajasti alan ajankohtaisia osaamistarpeita. Valmistuttuasi voit työskennellä suunnittelijana, toteuttajana, asiantuntijana tai käyttö- ja kunnossapitotehtävissä. Tutkinto-opinnot antavat sinulle valmiudet toimia myös kansainvälisissä tehtävissä sekä alan yrittäjänä.

Ennen kaikkea opiskelu on ollut monipuolista. Lisäksi opetukseen on myös pystynyt itse vaikuttamaan. Opettajat ovat olleet avoimia ja valmiita ottamaan vastaan ehdotuksia sekä keskustelemaan asioista. Kursseilla on huomioitu niin ryhmän kuin yksilöidenkin tarpeita.

Kaipaatko lisää tietoa?

Lue tarkemmat tiedot tutkinnon sisällöistä, rakenteesta ja valintaperusteista Opintopolusta (linkki yllä ja alla). Koulutuksen sisältöön liittyvissä kysymyksissä ole yhteydessä lehtori Jarkko Lehtoseen (jarkko.lehtonen(at)tuni.fi). Hakemiseen liittyvissä kysymyksissä ole yhteydessä TAMKin hakijapalveluihin.