Piirilevy
Tutkinto-ohjelma

Sähkö- ja automaatiotekniikan tutkinto-ohjelma, monimuotototeutus

Piirilevy

Automaatio- ja sähkövoimatekniikan huippuosaajaksi

Tulevaisuudessa tarvitaan älykkäitä, turvallisia ja tehokkaita energiaratkaisuja.

Sähkö- ja automaatiotekniikan monimuotototeutus painottuu sekä automaatio- että sähkövoimatekniikkaan. Valmistut insinööriksi, jolla on vahva osaaminen teollisuuden ja energia-alan sähkö- ja automaatiojärjestelmistä. Laajojen ammattiopintojen lisäksi saat matemaattis-luonnontieteellistä osaamista sekä alalla keskeisiä tietoteknisiä valmiuksia.

Tutkinto-ohjelmassa hyödynnetään uusia digitaalisia ratkaisuja sekä energiatehokkuuden ja kestävän kehityksen periaatteita.  Tutkinto-ohjelman opinnot täyttävät sähköpätevyyden koulutusvaatimuksen.

Sähkö- ja automaatiotekniikan insinöörinä luot tulevaisuuden älykkäitä energiaratkaisuja, ja olet mukana varmistamassa, että teollisuus ja energianhuolto toimivat turvallisesti ja energiatehokkaasti. Alan insinöörit työskentelevät muun muassa suunnittelijoina ja esimiehinä sekä käyttö- ja kunnossapitotehtävissä.