Nostokurjet
Tutkinto-ohjelma

Rakennustekniikan tutkinto-ohjelma, päivätoteutus

Rakennusalan moniosaajaksi

Rakennustekniikan insinöörinä olet rakentamassa tulevaisuuden elinympäristöä.

Rakennustekniikan tutkinto-ohjelmassa saat valmiudet työskennellä rakennustekniikan ja -tuotannon monipuolisissa työtehtävissä. Opinnoissa voit suuntautua talonrakennustekniikkaan, rakennustuotantoon tai infrarakentamiseen.

Talonrakennustekniikan opintosuunnalla ammattitaitosi kehittyy talonrakennuskohteiden rakenne- ja rakennussuunnittelussa, mallinnuksen ja muita nykyaikaisia tietoteknisiä ohjelmia käyttäen. Rakennustuotannon opintosuunta valmentaa talonrakennusprojektien toteuttamisen johtamiseen. Saat valmiudet aikataulujen, kustannusten, laadun, työmaatekniikoiden sekä sopimusten ja hankintojen hallitsemiseen sekä uudis- että korjausrakentamisessa. Infrarakentamisen opintosuunnalla perehdyt laaja-alaisesti liikenneväylien, erilaisten maa- ja vesirakenteiden, perustusten, vesihuoltoverkostojen sekä ympäristörakenteiden suunnitteluun ja toteuttamiseen.

Rakentamisen ratkaisut vaikuttavat asumiseen ja elämiseen sukupolvien ajan. Rakennusalan insinöörinä olet keskeisesti mukana rakentamassa parempaa elinympäristöä.

Rakennustekniikan insinööri Niko Riskilä on Pirkanmaan Vuoden nuori yrittäjä
Niko Riskilä tarttuu haasteisiin aina kun niitä on tarjolla