Hyppää pääsisältöön

Rakennustekniikan tutkinto-ohjelma, monimuotototeutus, kiinteistönpito ja korjausrakentaminen

Tampereen ammattikorkeakoulu

Rakennusalan moniosaajaksi

Rakennustekniikan insinöörinä olet rakentamassa tulevaisuuden elinympäristöä.

Koulutustyyppi

AMK-tutkinto

Tutkintonimike

Insinööri (AMK)

Suunniteltu kesto

4 vuotta

Koulutuksen laajuus

240 op

Kaupunki

Tampere

Opiskelumuoto

Monimuotototeutus

Rakennustekniikan tutkinto-ohjelmassa saat valmiudet työskennellä rakennusalalla monipuolisissa työtehtävissä. Tammikuussa 2023 monimuotototeutuksena alkavissa opinnoissa opintosuuntana on kiinteistönpito ja korjausrakentaminen. Kiinteistönpitoon ja korjausrakentamiseen syventyneenä rakennusinsinöörinä sinulla on hyvät valmiudet toimia erityisesti rakennusten ylläpidon ja korjausrakentamisen eri tehtävissä. 

Kiinteistönpidon ja korjausrakentamisen opintosuunnalla perehdyt talonrakentamisen perusosaamisen lisäksi mm. kiinteistöjen kunnon selvittämiseen, niiden kunnossapidon ja kiinteistönhoidon suunnitteluun, rakennusten energiatehokkuuteen sekä korjausrakentamisen erityispiirteisiin. 

Rakentamisen ratkaisut vaikuttavat asumiseen ja elämiseen sukupolvien ajan. Huomattava osa Suomen kansallisvarallisuudesta koostuu rakennuksista, joiden arvon säilyttämisessä rakennusalan ammattilaisilla on tärkeä tehtävä.

Kaipaatko lisää tietoa?

Lue tarkemmat tiedot tutkinnon sisällöistä, rakenteesta ja valintaperusteista Opintopolusta (linkki yllä ja alla). Koulutuksen sisältöön liittyvissä kysymyksissä ole yhteydessä lehtori Petri Murtomaahan (petri.murtomaa(at)tuni.fi). Hakemiseen liittyvissä kysymyksissä ole yhteydessä TAMKin hakijapalveluihin.