Hyppää pääsisältöön
Rakennustekniikka

Rakennustekniikan tutkinto-ohjelma, monimuotototeutus, infrarakentaminen

Tampereen ammattikorkeakoulu

Rakennusalan moniosaajaksi

Rakennustekniikan insinöörinä olet rakentamassa tulevaisuuden elinympäristöä.

Koulutustyyppi

AMK-tutkinto

Tutkintonimike

Insinööri (AMK)

Suunniteltu kesto

4 vuotta

Koulutuksen laajuus

240 op

Kaupunki

Tampere

Kampus

TAMK Pääkampus

Opiskelumuoto

Monimuotototeutus

Rakennustekniikan tutkinto-ohjelmassa saat valmiudet työskennellä rakennustekniikan ja -tuotannon monipuolisissa työtehtävissä. Tammikuussa 2021 monimuotototeutuksena alkavissa opinnoissa suuntaudut infrarakentamiseen. Infra-alan rakennusinsinöörinä sinulla on valmiudet toimia erittäin laaja-alaisessa infran tehtäväkentässä.

Infrarakentamisen opintosuunnalla perehdyt laaja-alaisesti liikenneväylien, erilaisten maa- ja vesirakenteiden, perustusten, vesihuoltoverkostojen sekä ympäristörakenteiden suunnitteluun ja toteuttamiseen.

Rakentamisen ratkaisut vaikuttavat asumiseen ja elämiseen sukupolvien ajan. Rakennusalan insinöörinä olet keskeisesti mukana rakentamassa parempaa elinympäristöä.

Niko Riskilä_Jaakko Saarilampi

Rakennustekniikan insinööri Niko Riskilä on Pirkanmaan Vuoden nuori yrittäjä

Kaipaatko lisää tietoa?

Lue tarkemmat tiedot tutkinnon sisällöistä, rakenteesta ja valintaperusteista Opintopolusta (linkki yllä ja alla). Koulutuksen sisältöön liittyvissä kysymyksissä ole yhteydessä lehtori Petri Murtomaahan, petri.murtomaa(at)tuni.fi. Hakemiseen liittyvissä kysymyksissä ole yhteydessä TAMKin hakijapalveluihin.