Hyppää pääsisältöön
Musiikin harjoitusoppilaat

Musiikin harjoitusoppilaat

Tampereen ammattikorkeakoulu

Hakuaika

Jatkuva haku

Kaupunki

Tampere

Tiedekunta tai osaamisyksikkö

Pedagogiset ratkaisut ja kulttuuri

Koulutusala

Kulttuuri ja kielet

Järjestävä yksikkö

Tree – Jatkuvan oppimisen palvelut

Musiikin harjoitusoppilaat

Klassisen musiikin harjoitusoppilaspaikkoja tarjolla

Aloita uusi harrastus, herätä vanha eloon tai kehitä osaamistasi vielä pidemmälle!

 

TAMKin musiikkipedagogiopiskelijat antavat instrumentti- ja sävellysopetusta. Instrumenttiopetusta on tarjolla seuraavissa soittimissa: piano, laulu, jousisoittimet, puupuhaltimet, vaskipuhaltimet, lyömäsoittimet, kitara ja joinakin vuosina myös harmonikka, kantele ja harppu. Oppilaana voit olla aloittelija tai jo kokeneempi musiikin harrastaja. Sävellysopinnot edellyttävät nuotinlukutaitoa.

Opetuksen toteuttamisesta vastaavat ammattikorkeakoulun musiikkipedagogiopiskelijat. Opiskelijoiden opetusharjoittelua ohjaavat TAMKin lehtorit ja tuntiopettajat, ja he ovat mukana osalla opetustunneista. Opetus tapahtuu TAMKin pääkampuksella ja tuntiajoista sovitaan yhdessä opettajien ja opiskelijoiden kanssa. Saat osallistumisestasi todistuksen.  

Jos opiskelet Tampereen korkeakouluyhteisössä, voit saada opinnoista opintopisteitä, mikäli koulutuksesi hyväksyy ne tutkintoosi. Mikäli opintoja ei voida sisällyttää tutkintoosi, saat lukukausimaksusta 50 % alennuksen. 

Tervetuloa oppimaan!

 

Tarjoamme instrumentti- ja sävellysopetusta:

1. Instrumenttiopetusta vasta-alkajille. Kevätlukukaudella 10 x 30 min yksilöopetusta. Lukukausimaksu 125 euroa.

2. Instrumenttiopetusta jonkin verran musiikkia harrastaneille. Syyslukukaudella 13 x 60 min ja kevätlukukaudella 13x 60 min yksilöopetusta sekä esiintyminen. Lukukausimaksu syyslukukaudelta 300 euroa ja kevätlukukaudelta 300 euroa. 

3. Instrumenttiopetusta musiikkiopiston D-tason suorittaneille tai vastaavat tiedot omaaville. Syyslukukaudella 10 x 45 min yksilöopetusta. Lukukausimaksu 175 euroa.

4. Sävellysopetusta nuotinlukutaitoisille, jonkun instrumentin hallinta suotavaa. Syyslukukaudella 12 x 30 min ja kevätlukukaudella 12 x 30 min yksilöopetusta. Lukukausimaksu syyslukukaudelta 150 euroa ja kevätlukukaudelta 150 euroa.

Hinnat sisältävät alv 24 %.

 

Ilmoitamme vain valituille. Säilytämme hakemuksia kaksi vuotta. Jos valinta ei kohdistunut sinuun, on mahdollista, että otamme myöhemmin yhteyttä.

Jos sinulla on tarvetta soitinlainaan, ota yhteyttä opettajaasi, joka selvittää sopivan soittimen saatavuuden. Soitinlainat tehdään yhteistyössä Tampereen konservatorion kanssa. Konservatorio laskuttaa lainasta hinnastonsa mukaisesti.