Hyppää pääsisältöön

Mielenterveys- ja päihdetyön erikoistumiskoulutus

Tampereen ammattikorkeakoulu

Laajuus

30 opintopistettä

Toteutusaika

5.9.2024-23.5.2025

Hakuaika

3.6.2024-4.8.2024

Hinta

1500 € (alv 0%). Koulutus on osittain opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittamaa.

Kaupunki

Tampere

Koulutusala

Terveys ja hyvinvointi

Opetustapa

Monimuoto-opetus

Seuraava ryhmä aloittaa syksyllä 2024 ja ryhmässä on vielä muutama paikka vapaana. Laita hakemus 4.8. mennessä. Valitsemme lisähaun opiskelijat viikolla 32.

Eri-ikäisten mielenterveys- ja päihdeongelmien hoidossa tarvitaan vahvaa ammatillista osaamista. Erikoistumiskoulutus vahvistaa osaamistasi, työskentelitpä edistävässä tai ennaltaehkäisevässä toiminnassa tai hoidossa ja kuntoutuksessa.

Mielenterveys- ja päihdetyön erikoistumiskoulutus sopii sosiaali- ja terveysalan korkeasti koulutetuille ammattilaisille, joilla ei ole vielä laajaa kokemusta mielenterveys- ja päihdetyöstä. Taustallasi voi olla joko AMK-tutkinto tai aiemman opistoasteen tutkinto. Lähihoitajatutkinto ei tähän koulutukseen tuo hakukelpoisuutta.

Jos sinulla on jo paljon aiempaa työkokemusta mielenterveys- ja päihdepalveluissa ja / tai aiempia alan koulutuksia, ylemmän ammattikorkeakoulututkinnon suorittaminen voi sopia sinulle paremmin.

 

Erikoistu eduksesi

Erikoistumiskoulutukset tarjoavat mahdollisuuden syventyä tiettyyn asiantuntijuuden alueeseen.

TAMK-blogi: Mielenterveys- ja päihdetyön erikoistumiskoulutus – hieno mahdollisuus syventää omaa asiantuntijuutta

"Jos kaksi tärkeintä asiaa voisin nostaa mielenterveys- ja päihdetyön erikoistumisopintoihin liittyen, niin ne ovat kohtaaminen ja dialogisuus", Reea Peltokorpi kirjoittaa.

Tarjous TAMKin alumneille

Tarjoamme TAMKin alumnirekisteriin kuuluville -10 % alennuksen erikoistumiskoulutuksen normaalihinnasta. Varmista kuuluvasi alumnirekisteriin ennen hakulomakkeen täyttöä. Mainitse hakulomakkeella, että olet oikeutettu alennukseen.