Hyppää pääsisältöön

Liiketalouden tutkinto-ohjelma, oikeustradenomi

Tampereen ammattikorkeakoulu

Oikeustradenomiksi

Tähtää tulevaisuuteen ja opiskele liiketalouden ja juridiikan osaajaksi ja kehittäjäksi.

Koulutustyyppi

AMK-tutkinto

Tutkintonimike

Tradenomi (AMK)

Suunniteltu kesto

3,5 vuotta

Koulutuksen laajuus

210 op

Kaupunki

Tampere

Opiskelumuoto

Monimuotototeutus

Oikeustradenomina sinulla on ajantasainen perusosaaminen liiketaloudesta ja juridista erityisosaamista liiketoiminnan ja yhteiskunnan eri alueilta. Osaat toimia monikulttuurisissa verkostoissa, työskentelet kestävästi ja innovatiivisesti hyödyntäen digitaalisia toimintatapoja, osaat kehittää sekä omaa että työyhteisösi osaamista.

Oikeustradenomien oikeudellista osaamista arvostetaan ja heille on kysyntää työmarkkinoilla. Mahdollisia työtehtäviäsi ovat oikeudellinen asiantuntija (esimerkiksi Paralegal), rahoitusneuvoja, korvauskäsittelijä, sijoitusasiantuntija, yleinen edunvalvoja, ulosottotarkastaja, notaari, käräjä- tai lainkäyttösihteeri, asianajoassistentti, hallinto- tai talouspäällikkö tai muut liiketaloudellista ja oikeudellista osaamista vaativat asiantuntija- ja esihenkilötehtävät yritystoiminnassa ja julkisella sektorilla.

Oikeustradenomin opinnoissa opiskellaan yhteiskunnan eri alojen oikeudellista sääntelyä. Opinnot on suunniteltu yhdessä oikeusministeriön kanssa. Oikeustradenomin opintoja tarjotaan TAMKin lisäksi vain muutamassa muussa ammattikorkeakoulussa.

 

Liiketalouden opinnot, muun muassa kirjanpito ja yrityksen talous, yhdistettynä juridiikan opintoihin ovat olleet erittäin hyödyllisiä itselleni. Olen työskennellyt opintojen jälkeen asianajotoimistossa ja etenkin siellä tämä yhdistelmä osoittautui erittäin hyväksi pohjaksi osaamisen kehittämiselle.

Kaipaatko lisää tietoa?

Lue tarkemmat tiedot tutkinnon sisällöistä, rakenteesta ja valintaperusteista Opintopolusta (linkki yllä ja alla). Koulutuksen sisältöön liittyvissä kysymyksissä ole yhteydessä opinto-ohjaaja Eija Reunaseen (eija.reunanen(at)tuni.fi). Hakemiseen liittyvissä kysymyksissä ole yhteydessä TAMKin hakijapalveluihin.