Hyppää pääsisältöön

Ilta

Opintojen taso

Muut opinnot

Tule oppimaan keinoja turvalliseen ja toimivaan itkuisen vauvan rauhoitteluun!

Useita rauhoittelutekniikoita yhdistävä menetelmä sisältää viisi vaihetta, jotka toisiaan tukien saavat itkuisen vauvan rauhoittumaan. Menetelmä soveltuu parhaiten kaksiviikkoisesta lähes kolmen kuukauden ikäiselle vauvalle.

Selittämättömästi itkevä vauva vie perheeltä voimat. Onneksi vauvan rauhoittelua voi oppia, ja hyvään alkuun pääsee jo yhden illan koulutuksella!

Happiest Baby -koulutuksesta saat keinoja turvalliseen ja toimivaan itkuisen vauvan rauhoitteluun. Koulutus sopii odottaville tai pienten vauvojen vanhemmille (sekä isille että äideille), isovanhemmille, terveydenhuollon ammattilaisille sekä kaikille aiheesta kiinnostuneille.

Happiest Baby -koulutuksen sisältö:

• Puuttuva 4. raskauskolmannes: Saattaa kuulostaa oudolta, mutta monet vauvat itkevät koska he syntyvät, kuten kuuluukin, 3 kuukautta liian aikaisin!
  • Rauhoittumisrefleksi: Napinpainallus, jolla itku loppuu!
  • 5 ässää: Viisi yksinkertaista menetelmää, jotka aktivoivat rauhoittumisrefleksin.
  • Lopuksi harjoituksia. Ota mukaasi harjoituksia varten oma nalle tai nukke ja 1m*1m flanelli tai muu vastaava kangaspala.

Ohjelma:

Syksyn 2022 koulutukset:

to 25.8.2022 klo 16-20 (lähikoulutus) - haku 15.8. mennessä

to 29.9.2022 klo 16-20 (lähikoulutus) - haku 19.9. mennessä

.

Kouluttaja:

Elina Botha, TtT, lehtori TAMK, kätilö, terveydenhoitaja
 p. 050 591 0945 | elina.botha [at] tuni.fi
Elina on Suomen ainoa sertifioitu Happiest Baby -kouluttaja. Hän on myös tehnyt väitöstutkimuksen Happiest Baby-menetelmän käytöstä.

Lue lisää Elinan tutkimuksesta

Hinta:

Koulutuksen hinta on 70 € (sis. alv 24 %).
Hinta sisältää kouluksen lisäksi myös Happiest Baby Parent Kit -digipaketin.

Ilta-Sanomat: Miten vauvan itkun saa loppumaan?

Pitkäaikaistutkimusten mukaan itkuisilla vauvoilla voi olla myöhemmin lapsuudessa ja nuoruudessa enemmän mielenterveysongelmia, painonhallinnan haasteita, itsesäätelyvaikeuksia ja emotionaalisia ongelmia. ”Tällaista ei ole aiemmin tuotu esille”, terveystieteiden tohtori Elina Botha kertoo.

Elina Botha

Vauva talossa -podcast

Vauva talossa -ohjelmasarjassa käsitellään raskauteen, vauvoihin ja vauvaperheen arkeen liittyviä asioita - niin niitä koskevia yleisimpiä myyttejä kuin tutkittua tietoakin. Keskustelijoina ovat Happiest Baby -koulutuksen kouluttaja Elina Botha ja Radio Moreenin toimittaja Pia Sivunen.

Tree – jatkuvan oppimisen palveluiden logo ja naurava nainen.

Tree – Jatkuvan oppimisen palvelut

Meillä pääset kasvamaan tavalla, joka pohjautuu aina ajankohtaiseen tutkittuun tietoon ja todellisen elämän näyttöön.