Itkuisen vauvan rauhoittelua.
Täydennyskoulutus

Happiest Baby – itkuisen vauvan rauhoittelumenetelmä

Itkuisen vauvan rauhoittelua.

Tule oppimaan keinoja turvalliseen ja toimivaan itkuisen vauvan rauhoitteluun!

Useita rauhoittelutekniikoita yhdistävä menetelmä sisältää viisi vaihetta, jotka toisiaan tukien saavat itkuisen vauvan rauhoittumaan. Menetelmä soveltuu parhaiten kaksiviikkoisesta lähes kolmen kuukauden ikäiselle vauvalle.

Selittämättömästi itkevä vauva vie perheeltä voimat. Onneksi vauvan rauhoittelua voi oppia, ja hyvään alkuun pääsee jo yhden illan koulutuksella! Happiest baby -koulutus on suunnattu sekä uusille ja odottaville vanhemmille että terveydenhoitoalan ammattilaisille. Keväällä 2020 tarjoamme koulutusillan kaksi kertaa, to 26.3. ja to 28.5.

"Jokainen vauva on yksilö ja temperamentiltaan erilainen. Happiest Baby -menetelmässä annetaan hänelle se mitä hän tarvitsee." - Lue kätilötyön lehtori Elina Bothan ajatuksia itkuisen vauvan rauhoittelumenetelmästä!