Hyppää pääsisältöön

Avoimen AMKin perumisehdot

Ilmoittautuminen avoimen AMKin kursseille on sitova, ja voimme palauttaa opintomaksun tai vapauttaa sen maksamisesta vain erityistapauksissa. Ennen opintojen alkamista voit perua opintopaikkasi ainoastaan ilmoittautumisen vahvistussähköpostin perumislinkistä tai vahvistusviestissä esitetyn muun ohjeen mukaisesti. Opintojen alkamisen jälkeen peruminen tapahtuu sähköpostitse avoinamk [at] tuni.fi (avoinamk[at]tuni[dot]fi). Opinnot katsotaan alkaneiksi ensimmäisenä lähiopetuskertana tai verkko-opintojen tapauksessa koulutuskuvauksessa ilmoitettuna alkamispäivänä. Opintojen aloittamatta jättämistä ei katsota opiskelupaikan perumiseksi.

Ilmoittautumisen peruminen ei lähtökohtaisesti johda opintomaksun palauttamiseen tai siitä vapautumiseen. On kuitenkin muutama poikkeustapaus, joissa voit saada opintomaksusi takaisin tai saada vapautuksen sen maksamisesta:

  • Mikäli saat tutkinto-opiskelupaikan Tampereen ammattikorkeakoulusta, tai opiskelupaikan Tampereen avoimen ammattikorkeakoulun polkuopinnoista, voit perua ilmoittautumisesi avoimen AMKin kurssille maksutta, jos teet sen ennen kurssin alkua. Jos perut ilmoittautumisesi tutkinto-opiskelupaikan vuoksi, sinun tulee toimittaa perumisen yhteydessä hyväksymiskirje tai hyväksymissähköposti osoitteeseen avoinamk [at] tuni.fi
  • Mikäli sinut on hyväksytty polkuopintoihin, ja olet vastaanottanut tutkinto-opiskelupaikan jostakin suomalaisesta korkeakoulusta, voit perua ilmoittautumisesi polkuopintoihin maksutta, jos teet sen ennen polkuopintojen alkua. Jos perut ilmoittautumisesi tutkinto-opiskelupaikan vuoksi, sinun tulee toimittaa perumisen yhteydessä hyväksymiskirje tai hyväksymissähköposti osoitteeseen avoinamk [at] tuni.fi
  • Mikäli sairastut ennen opintojen alkamista opinnot estävään sairauteen, voidaan maksu tai osa siitä palauttaa tapauskohtaisesti lääkärintodistukseen perustuen.

Kaikista maksujen palautuksista sinun tulee olla yhteydessä osoitteeseen avoinamk [at] tuni.fi (avoinamk[at]tuni[dot]fi).

Jos Tampereen ammattikorkeakoulu joutuu pakottavasta syystä perumaan opintojakson, -kokonaisuuden tai polkuopinnot, maksuja ei peritä ja jo maksetut maksut palautetaan.