Hyppää pääsisältöön
TAMKin laboratoriot tarjoavat mittaus- ja analyysipalveluita yrityksille.

Laaja-alaisia ja laadukkaita laboratoriopalveluita

Kun ostat palveluita TAMKin laboratorioilta, saat avuksesi kokeneen asiantuntijaverkoston ja alansa tuoreimmat tiedot hallitsevat opiskelijat. Koska taustallamme on monialainen korkeakoulu, voimme joustavasti räätälöidä palvelumme juuri sinun tarpeeseesi sopivaksi.

Puolueettomia ja luotettavia mittaus- ja analyysipalveluita

Kumppanisi tutkimuksessa, tuotekehityksessä ja laadunvarmistuksessa

Tarjoamme TAMKin laboratorioissa palveluja muun muassa yrityksille, oppilaitoksille, yhteisöille ja yksityishenkilöille. Palveluihimme kuuluvat erilaiset tuotekehitys-, analyysi- ja laadunvarmistuspalvelut sekä konsultaatio.

Tyypillisiä toimeksiantoja ovat esimerkiksi rakennus-, kone- ja sähkötekniset mittaukset, ympäristömonitorointi sekä eri alojen analyysi- ja testaustehtävät. Osa laboratorioistamme myös vuokraa tilojaan ja laitteitaan.

Ammattikorkeakouluna olemme tiiviisti kiinni alan uusimmassa tutkimuksessa ja kehityksessä. Palvelujemme laadun takaavat myös modernit tilat ja nykyaikainen ja monipuolinen laitekanta.

Oli toimeksiantosi sitten pieni tai suuri, meistä saat puolueettoman ja luotettavan yhteistyökumppanin. Ole yhteydessä niin voimme keskustella lisää siitä, kuinka voisimme juuri sinua auttaa!

yrityspalvelut [at] tuni.fi

Myös TAMKin opiskelijat toteuttavat laboratoriopalveluita.

Anna opiskelijoiden ratkaista yrityksesi ongelmia käyttäen TAMKin monipuolisia laboratorioita