Hyppää pääsisältöön

Opiskelijalähettilääksi TAMKissa

Ryhdy opiskelijalähettilääksi ja liity osaksi opiskelijoiden vaikuttajayhteisöä!

"Opiskelijalähettiläänä on ollut todella hauskaa! Erilaiset tapahtumat ja kohtaamiset muiden lähettiläiden sekä meille hakevien nuorten kanssa ovat olleet antoisia ja opettavaisia."

"Opiskelijalähettiläänä olen tutustunut muiden alojen opiskelijoihin, saanut rutkasti itsevarmuutta sekä kokemusta esiintymisestä. Paras tuntipalkka ja työn sisältö mitä olen päässyt tekemään!"

Opiskelijalähettiläänä toimit olennaisena osana TAMKin hakijamarkkinointia edustamalla omaa korkeakouluasi ja opiskelualaasi. Lähettilästoiminnan keskiössä on oman koulutusalan esittely sekä omista opiskelukokemuksista kertominen erityisesti 2. asteen opiskelijoille. Lisäksi lähettiläänä voit osallistua erilaisiin tapahtumiin, tuottaa sisältöä ammattikorkeakoulun sosiaalisen median tileille ja osallistua podcastien tekoon. Tehtävien ohessa kerrytät tärkeitä, työelämässä hyödynnettäviä taitoja, kuten esiintymiskokemusta, verkostoitumistaitoja ja osaamista sisällöntuotannosta. Jokainen lähettiläs voi itse päättää, mihin tarjotuista tehtävistä tarttuu, ja tehtävistä maksetaan palkkio.

Jos olet kiinnostunut tulemaan mukaan lähettilästoimintaan voit olla yhteydessä osoitteeseen oppilaitosvierailut.tamk(at)tuni.fi

Minustako opiskelijalähettiläs?

Opiskelijalähettiläänä edustat omaa korkeakouluasi ja opiskelualaasi. Voit esitellä alaasi ja ammattikorkeakouluopiskelua 2. asteen opiskelijoille, tuottaa hakijoille suunnattua materiaalia tai toimia kampuskierrosten vetäjänä. Samalla opit kertomaan opiskelualastasi ja sanoittamaan omaa osaamistasi.

Lisätietoa lähettilästoiminnasta

Ilmoittaudu mukaan!

Haku lukuvuoden 2024/25 lähettilästoimintaa varten on auki 6.–31.5.2024. Toimintaan ilmoittaudutaan lukuvuodeksi kerrallaan, mutta voit toimia lähettiläänä useamman vuoden. Koulutamme kaikki lähettiläät mukaan toimintaan lukuvuoden alussa.

Ilmoittautumislomake

Opiskelijalähettiläsblogi

Millaista on opiskelu ja opiskelijan arki TAMKissa? Opiskelijalähettiläämme kirjoittavat lähettiläsblogiin sekä päivittävät kuvaa ja videota instagramiin ja TikTokiin. Kerro omasta someosaamisestasi tai -kiinnostuksestasi hakulomakkeessa, niin otamme sinut mielellään mukaan sisällöntuotantoon!

Blogiin

Opiskelijalähettiläiden chat

Millainen on amk-opiskelijan päivä? Mistä bongata Tampereen parhaat opiskelijatarjoukset? Missä sijaitsevat rennoimmat vapaa-ajanviettopaikat? Opiskelijamme vastaavat chat-alustalla hakijoiden mieliä askarruttaviin kysymyksiin. Hakuun, valintakokeisiin tai valintoihin liittyvissä kysymyksissä ohjaamme olemaan yhteydessä korkeakoulun hakijapalveluihin.

Chattaile opiskelijoiden kanssa