Hyppää pääsisältöön
TAMKin opiskelijan käsikirja

AVOP-palaute

AVOP on Ammattikorkeakoulujen valmistumisvaiheen opiskelijapalautekysely, jossa opiskelija arvioi ja antaa palautetta toteutuneesta koulutuksesta. Kyselyn tuloksia hyödynnetään sekä paikallisesti korkeakoulun oman toiminnan kehittämisessä että valtakunnallisesti koulutuksen ohjauksessa ja rahoituksessa. Kyselyn täyttävät kaikki ammattikorkeakouluista valmistuvat tutkinto-opiskelijat (paitsi Poliisiammattikorkeakoulu).

AVOP-palautteeseen vastaaminen

Kyselyyn vastataan valmistumishakemuksen kautta. Hakemuksella linkki AVOP-palautteeseen.

Palautteeseen kirjaudutaan HAKA-tunnuksilla. Jos olet kirjautuneena koneelle TAMKin käyttäjätunnuksella ja salasanalla, valitse alasvetovalikosta Tampereen korkeakoulut. Jos olet muualla kuin TAMKin verkossa, kirjaudu kyselyyn TAMKin käyttäjätunnuksella ja salasanalla.

Ongelmatilanteissa ota yhteyttä opiskeluhallintoon (omaan koordinaattoriisi), etunimi.sukunimi(at)tuni.fi tai palvelupiste.tamk [at] tuni.fi, jos hakemukselta puuttuu HOPS-tarkastaja. Jos valmistumishakemus ei toimi, ota yhteyttä osoitteeseen it-helpdesk [at] tuni.fi.

HUOM! Opiskelijalla tulee olla tehtynä 80 % (AMK) tai 50 % (YAMK) tutkintoon vaadituista opintopisteistä ennen kuin vastaaminen kyselyyn on mahdollista.

 

Julkaistu: 21.3.2019
Päivitetty: 26.3.2024