Hyppää pääsisältöön

Henna Koskimäki

Opintopäällikkö
Pedagogiset ratkaisut ja kulttuuri
Tampereen ammattikorkeakoulu
puhelinnumero+358505661931

Oma esittely

Olen toiminut TAMKissa opintopäällikön tehtävässä vuodesta 2020 lähtien. 

Sitä ennen toimin projektitoimiston vetäjänä ja projektinhallinta-asiantuntijana Tampereen yliopistossa ja Tampere 3 -hankkeessa. Olen suorittanut PMO Manager -sertifioinnin.

Aiemmat työkokemukseni ovat ammattikorkeakouluista ja yliopistoista erilaisista koulutuksen ja opintohallinnon kehittämis-, suunnittelu- ja koordinointitehtävistä.

Työtehtävät

Vastaan TAOKin opettajankoulutusten opiskelijavalinnasta ja hakuprosessista sekä opintohallinnon sujuvuudesta. Vastuullani on myös laatu- ja palauteasiat ja kuulun TAMKin laatutyöryhmään. 

Vastaan myös monialaisesta Verkostoissa oppimisen ja osaamisen tutkinto-ohjelmasta (VETO).

Kuulun yksikkömme johtotiimiin jossa yhdessä kollegoiden kanssa vastaamme osaamisen johtamisesta, työhyvinvoinnin kehittämisestä ja yksikkömme toiminnan johtamisesta strategisten tavoitteiden mukaisesti.


Lisäksi toimin yksikkömme suunnittelijatiimin vetäjänä.

Osaamisalueiden kuvaus

Olen korkeakoulukonkari, kokemusta on sekä yliopistoista että ammattikorkeakouluista. Eniten osaamista on opintohallinnosta ja henkilöstöhallinnosta. Olen myös työhyvinvointivalmentaja. Toimin ratkaisuhakuisesti ja tykkään kehittää uusia toimivampia toimintamalleja. Esihenkilönä työskentelen valmentavalla otteella ja korostan kokonaisvaltaista hyvinvointia.