Hyppää pääsisältöön

Verotutkimuksen huippuyksikön avajaistilaisuus

Tampereen yliopisto
PaikkakuntaTampereen yliopiston keskustakampus, Pinni B -rakennus, luentosali B1100 (Kanslerinrinne 1, Tampere)
1.9.2022 14.00–16.00
PääsymaksuMaksuton tapahtuma
Tervetuloa Verotutkimuksen huippuyksikön avajaistilaisuuteen Tampereelle. Keynote-luennon pitää verotutkimuksen uranuurtaja, Michiganin yliopiston professori Joel Slemrod.

Verotutkimuksen huippuyksikkö tuottaa luotettavaa tutkimustietoa vero- ja tulonsiirtojärjestelmän suunnittelun tueksi. Samalla saamme tietoa siitä, miten verotus ja sääntely vaikuttavat yksilöihin, yritystoimintaan ja yhteiskuntaan, sekä miten yksilöt ja yritykset tekevät taloudellisia päätöksiä.

Tampereen yliopiston, Valtion taloudellinen tutkimuskeskus VATT:n ja Helsingin yliopiston muodostama konsortio on valittu Suomen Akatemian huippuyksikköohjemaan 2022–2029. Yksikön johtajana toimii taloustieteen professori Kaisa Kotakorpi Tampereen yliopistosta ja VATT:sta.

Tervetuloa Verotutkimuksen huippuyksikön avajaistilaisuuteen Tampereelle 1.9.2022 kuulemaan ja keskustelemaan kansainvälisen tason verotutkimuksesta.

Osallistujat voivat keskustella huippuyksikön tutkijoiden kanssa keskusteluosuudessa ja cocktail-tilaisuudessa klo 16.30–18.00.

Avajaistilaisuus on englanninkielinen.

Tervetuloa!

Lisätietoja

Marjukka Hourunranta, projektipäällikkö, verotutkimuksen huippuyksikkö, Tampereen yliopisto marjukka.hourunranta@tuni.fi; puh. 050 470 5645