Hyppää pääsisältöön

TAMKin opintovuosi huipentuu valmistumisjuhlaan

Julkaistu 7.12.2023
Tampereen ammattikorkeakoulu
Valmistumisjuhla teksti violetilla ruusuin koristetulla taustalla.
Tampereen ammattikorkeakoulun vuoden viimeistä valmistumisjuhlaa vietetään pääkampuksella perjantaina 15.12.2023. Sähköisen tutkintotodistuksen saa silloin noin 400 opiskelijaa.

Valmistumisjuhla syyskaudella valmistuneille ja heidän läheisilleen on perjantaina 15.12. kello 10. Myös aiemmin valmistuneet, joiden valmistumisjuhla on järjestetty etänä, voivat halutessaan osallistua. Juhla kestää noin tunnin. 

Puhujina nähdään rehtori Tapio Kujala, vuoden alumni Antti Kalliomäki, TAMKin tukisäätiön puheenjohtaja Tiina Surakka, opiskelijakunta Tamkon edustajiston puheenjohtaja Nona Wallasvaara sekä valmistuva opiskelija Tanja Lönnberg

Juhlassa palkitaan kolme vuoden tamkilaista: opiskelija, opettaja ja muu henkilöstön jäsen. Lisäksi julkistetaan vuoden parhaat opinnäytetyöt sekä TAMKin yhteistyökumppaneiden lahjoittamien stipendien saajat. 

Juhlamusiikista vastaavat TAMK Musiikin opiskelijat. Tilaisuuden päätteeksi on kahvitarjoilu Campusravitan ravintolassa. 

Valmistuneiden nimet julkaistaan valmistumispäivänä korkeakouluyhteisön verkkosivuilla (tuni.fi). Listassa on niiden valmistuneiden nimet, jotka ovat antaneet luvan nimensä julkaisemiseen verkkosivuilla. 

TAMKin alueella merkitsemättömillä pysäköintipaikoilla on vapaa pysäköinti juhlan aikana. Maksullisia paikkoja on Finnpark P-Kaupin ja Taysin pysäköintihalleissa kampuksen lähistöllä. Julkisen liikenteen käyttö on suositeltavaa. Tilaisuuteen kannattaa saapua Teiskontien puoleisen aulan kautta. 

Valmistumisjuhla striimataan TAMKin YouTube-kanavalla. Striimiin pääset tästä linkistä

Lisätietoa valmistumisjuhlasta: 
johdontuki.tamk [at] tuni.fi (johdontuki[dot]tamk[at]tuni[dot]fi)