Hyppää pääsisältöön

TAMK isännöi kansainvälistä keskustelufoorumia – koulutusviennin lisäksi tavoitteena lisätä kansainvälistä liiketoimintaa alueellisesti

Julkaistu 22.4.2022
Tampereen ammattikorkeakoulu
global_team_tamk_2022_900x600_emmi-suominen.jpgEducational Leadership Forum -tapahtuman järjestäjätiimi
TAMK saa huhtikuun viimeisellä viikolla vieraakseen Tampereelle koulutusjohtajia ja päättäjiä eri puolilta maailmaa kaikkien aikojen ensimmäiseen Educational Leadership Forumiin.

Viikon aikana tavoitteena on edistää muutosagentuurin kehittämistä koulutuksessa lisäämällä kaikkiaan 16 eri osallistujamaan sidosryhmien välistä dialogia sekä yhteistyötä. 

– TAMKille on erittäin tärkeää saada jo nykyäänkin hyviä yhteistyötahoja maista kuten Chile, Kenia ja Barbados sekä yhdistää näitä muiden uusien ja potentiaalisten yhteistyötahojen kanssa Tampereella. Yhdessä voimme rakentaa uudenlaista ja monikansallisempaa tekemistä. Näiden arvovaltaisten vieraiden myötä Tampereelle saadaan mahdollisesti myös muutakin liiketoimintaa koulutusviennin ja hanketoiminnan lisäksi, sanoo tapahtumaa koordinoiva Key Account Manager Virpi Heinonen TAMKista. 

– Roolimme vetovoimaisena korkeakouluna, jolla on erittäin hyvä maine monissa näistä maista, joissa olemme tehneet erilaisia koulutusvientiprojekteja, on avain näiden henkilöiden Suomeen tuloon. Toivomme, että Forumin myötä saamme uusia projekteja, uutta osaamista ja kansainvälisiä rahoituksia korkeakoulullemme, Heinonen jatkaa. 

Tapahtuma on ainutlaatuinen tilaisuus löytää yhdessä tulevaisuuden mahdollisuuksia ja tutustua uusimpiin trendeihin, käytänteisiin ja innovaatioihin, joita niin suomalaisella kuin kansainväliselläkin koulutuksella on tarjottavanaan. Ohjelma tarjoaa mielenkiintoisia esityksiä erilaisista koulutusaiheista, paneelikeskusteluja sekä vierailuja kouluihin ja organisaatioihin.  

Foorumi järjestetään yhteistyössä opetus- ja kulttuuriministeriön, Opetushallituksen ja Tampereen kaupungin kanssa, ja siihen osallistuu Pirkanmaan alueen eri asteen oppilaitoksia. Puhumassa tapahtumassa on muun muassa kansliapäällikkö Anita Lehikoinen opetus- ja kulttuuriministeriöstä sekä lukuisia muita suomalaisia koulutusalan asiantuntijoita TAMKista ja muista organisaatioista. 

Lisää tietoa tapahtuman puhujista: events.tuni.fi/leadershipforum/speakers/ 

Lisää tietoa tapahtumasta: events.tuni.fi/leadershipforum/

Kuva: Emmi Suominen