Hyppää pääsisältöön

Herrasmieshakkerit: Suomen suosituin teknologiapodcast saapuu TAMKiin

Tampereen ammattikorkeakoulu
PaikkakuntaKuntokatu 3, 33520 Tampere
Juhlasali (D1-04)
5.4.2023 12.45–14.00
PääsymaksuMaksuton tapahtuma
Herrasmieshakkerit Mikko Hyppönen ja Tomi Tuominen.
Kyberturvallisuus mietityttää varmasti monia. Mitä taitoja kyberturvallisuuden ammattilainen tarvitsee? Mitä kyberkentällä on juuri nyt meneillään? Mitkä ovat merkittävimmät muutokset kyberturvallisuudessa viime aikoina ja lähitulevaisuudessa? Mitä ominaisuuksia kyberalan osaajilta toivotaan työelämässä? Huhtikuun viidentenä päivänä sinulla on mahdollisuus saada vastauksia näihin ja muihin kysymyksiin. Ovet aukeavat kello 12.45 ja tilaisuus alkaa tasan 13.00.

Tilaisuus järjestetään Tampereen ammattikorkeakoulun juhlasalissa (D1-04). Puhujina ovat Herrasmieshakkerit eli Suomen suosituimman teknologiapodcastin isännät Mikko Hyppönen ja Tomi Tuominen.

Hyppönen on tutkinut verkkorikollisuutta jo 30 vuoden ajan, ja on Suomen kansainvälisesti tunnetuin tietoturva-asiantuntija. Tuominen on erikoistunut yritysten suojelemiseen – usein murtautumalla niihin ennen muita. Kummallakin alan konkarilla on näkemystä tietoturvasta useiden vuosikymmenten kokemuksen kautta. 

Voit osallistua tilaisuuteen alasta huolimatta, kunhan aihe on sinua yleisesti kiinnostava. Tietoturva-alan “wiralliset wanhukset” ovat valmiita kertomaan kyberturva-alan piirteistä ja vastaamaan kiperiinkin kysymyksiin. Kiitämme etukäteen kaikkia osallistujia. 

Kysymyksiä voi lähettää Joonas Kiurulle, joonas.kiuru [at] tuni.fi. Huomioithan, että tilaisuus järjestetään suomeksi. Tilaisuuden kesto on noin 75 minuuttia. 

Tervetuloa juhlasaliin kello 12.45 alkaen. 

 

Liitteet

Järjestäjä

Tampereen ammattikorkeakoulu

Lisätietoja

Joonas Kiuru (joonas.kiuru@tuni.fi) ja Terhi Järvinen (terhi.jarvinen@tuni.fi)