x !
Arkistoitu opetusohjelma 2018–2019
Selaat vanhentunutta opetusohjelmaa. Voimassa olevan opetusohjelman löydät täältä.
POLVOS40 Valtio-opin maisteriseminaari 10 op
Periodit
I Periodi II Periodi II Periodi IV Periodi
Opetuskieli
suomi
Tyyppi
Syventävät opinnot
Suoritettavien opintojaksojen kuvaukset opinto-oppaissa
Politiikan tutkimuksen tutkinto-ohjelma
Valtio-oppi
Johtamiskorkeakoulu

Osaamistavoitteet

Maisteriseminaari rakentuu kahdesta seminaarista, joista ensimmäisessä opiskelija esittää pro gradu -tutkielmansa tutkimussuunnitelman ja toisessa itse valitsemansa tutkielmaansa liittyvän paperin.

Maisteriseminaarin suoritettuaan opiskelijalla on valmiudet pro gradu -tutkielman kirjoittamiseen ja hän tuntee tutkielmalle asetetut kriteerit. Opiskelija hallitsee tieteellisen esitystavan ja argumentaation sekä osaa perustella omia teoreettisia ja metodologisia valintojaan. Opiskelija kykenee syvälliseen tieteelliseen keskusteluun tutkielmansa aihepiiristä sekä ymmärtää tutkielmansa tieteellisen ja käytännön merkityksen. Opiskelija saa monipuolista tietoa valtio-opin eri tutkimusongelmista ja pystyy arvioimaan eri teoreettisten lähestymistapojen ja metodologisten valintojen heikkouksia ja vahvuuksia.

Tutkinto-opiskelijoiden ilmoittautuminen

Valtio-opin pro gradu -seminaarin syyslukukaudella 2018 aloittavia opiskelijoita pyydetään ilmoittautumaan seminaariin viimeistään keskiviikkona 5.9. täyttämällä ja palauttamalla oheisen ilmoittautumislomakkeen sähköpostitse Tapio Rauniolle (tapio.raunio@uta.fi).

Opettajat

Tapio Raunio, Vastaava opettaja
tapio.raunio[ät]tuni.fi

Opetus

12.9.2018 – 15.5.2019
Seminaari 48 tuntia
Ke 12.9.2018 - 15.5.2019 viikoittain klo 10-12, Pinni A4086

Arviointi

Numerolla 1-5.